Αθλητισμός

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 την Καμπάλα στο «Απ. Νικολαϊδης» και έκανε το πρώτο βήμα που χρειάζεται για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο Αζερμπαϊτζάν. Οι “πράσινοι” θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα γκολ, όμως τελικά έμεινε το σκορ στο ένα γκολ διαφοράς, από το πέναλτι που εκτέλεσαι εύκολα ο Μολίνς

Το ματς

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν δυνατά στο ματς και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να ανοίξουν το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Η Καμπάλα ισορρόπηση την αναμέτρηση, ωστόσο οι πράσινοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 36ο λεπτό, όταν ο Μόλινς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, οι πράσινοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, όμως τίποτα δεν άλλαξε με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Λουντ, Άλτμαν, Μολίνς

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Νταμπό, Χάλιντεϊ, Χουσεΐνοφ, Βέρνιντουπ, Μαλόνε, Γκουρμπάνοφ, Όζομπιτς, Μπαλτόις, Μόνροους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X