Αθλητισμός

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό παζάρι και πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τις πωλήσεις των Μάρκους Μπεργκ και Κάρλος Ζέκα καλείται να δημιουργήσει τον δικό του (νέο) Παναθηναϊκό από το σημείο μηδέν. Οι τελευταίες αφίξεις ποδοσφαιριστών (Εμάνουελ Ινσούα, Αντονί Μουνιέ, Γιακούμπα Σιλά και Όσκαρ Χίλεμαρκ) δίνουν στον Έλληνα προπονητή νέα ποιοτικά κομμάτια και βάθος στο ρόστερ για να συνθέσει το δικό του «πράσινο» παζλ.
Ο Ουζουνίδης ΠΡΕΠΕΙ με 12 συνολικά μεταγραφές να δώσει την δικιά του απάντηση στην εμπιστοσύνη που του εκφράζει καθημερινά ο κόσμος του «τριφυλλιού» και παράλληλα να τραβήξει από το χείλος του γκρεμού την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου.
Η αποστολή δεν είναι καθόλου εύκολη και σε περίπτωση που ο Ουζουνίδης δεν καταφέρει να δημιούργησε κάτι ελκυστικό τότε ενδέχεται να υπάρξουν νέες σοβαρές ανακατατάξεις στο διοικητικό σκέλος του συλλόγου. Αυτές ίσως είναι καλύτερες, ίσως όμως και χειρότερες. Tο τοπίο είναι θολό και η λέξη «επενδυτής» μοιάζει άγνωστη για τον Παναθηναϊκό.
Η αποστολή του 48χρονου Coach και των ποδοσφαιριστών του είναι δύσκολη, αφού το «τριφύλλι», μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι στο μηδέν, βρίσκεται εκτός Ευρώπης και μεγάλη μερίδα οπαδών… βράζει. Οι «πράσινοι» πρέπει να διαγράψουν τις εμφανίσεις με Πλατανιά και Λεβαδειακό και να δώσουν ποδοσφαιρικές απαντήσεις στο απογοητευμένο κοινό τους.
Πρόβλεψη για τις μεταγραφές δεν μπορεί να γίνει, αφού το γήπεδο είναι ο καθρέφτης κι εκεί θα φανούν τα πάντα. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απέκτησε ποδοσφαιριστές που ηλικιακά έχουν μέλλον και ήρθαν με τις ευλογίες του Ουζουνίδη δείχνει ότι το «τριφύλλι» μπορεί να ανθίσει.

ΥΓ. Όλες οι παραπάνω λέξεις θα έπρεπε να έχουν γραφτεί αρχές Αυγούστου, κι όχι 1η Σεπτεμβρίου. Η διοίκηση ρίσκαρε μέχρι το φινάλε κι έδειξε ότι περίμενε πωλήσεις για να κάνει μεταγραφές. Στην πορεία θα φανεί αν θα επιβεβαιωθεί το ρητό… κάλιο αργά παρά ποτέ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X