Αθλητισμός

ΑΕΚ: Συνεχίζει με Κωστένογλου η “Ένωση” στον πάγκο

ΑΕΚ: Συνεχίζει με Κωστένογλου η “Ένωση” στον πάγκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Ο Ίλια Ίβιτς αφού έψαξε καλά την αγορά είπε να πάρει πάνω του το θέμα αντι-Καρντόσο.

Με εντολή του Σέρβου αποφασίστηκε η μονιμοποίηση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Ίλια Ίβιτς είδε στο πρόσωπο του Κωστένογλου ότι μπορεί να κουμαντάρει καλύτερα την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή καθώς έχει πάρει τα αποδυτήρια και δεύτερον η ομάδα σε Ευρώπη και Ελλάδα έδειξε έναν άλλο χαρακτήρα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και καμία αλλαγή στο ρόστερ.

Τα δύο τεράστια διπλά με Τραμπζονσπόρ και Αστέρα έβαλαν τον Κωστένογλου στην κορυφή των προτιμήσεων του Ίλια Ίβιτς.

Εμείς σαν eretikos.gr στηρίζουμε απόλυτα τη λύση Κωστένογλου γιατί όπως γράψαμε και χθες ο Νίκος Κωστένογλου είναι τίμιος, ΑΕΚτζής, δουλευταράς και γνώστης. Το μόνο που του λείπει είναι η εμπειρία από τον πάγκο μεγάλων ομάδων για μακρύ χρονικό διάστημα αλλά δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να το αποδείξει.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Καρέρα, Τζούκιτς και άλλοι …ιτς. Κωστένογλου και πάσης ΑΕΚ

Τώρα όσο για τα αποδυτήρια που είπαμε και παραπάνω προκύπτει μεγάλη ικανοποίηση στο να μείνει στον πάγκο ο Κωστένογλου και όλη οι παίκτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.

Μεγάλο παράδειγμα είναι ο Μάρκο Λιβάγια μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον Αστέρα ρωτήθηκε αν θα ήθελε να μείνει ο Κωστένογλου στον πάγκο της “Ένωσης” και απάντησε χωρίς 2η σκέψη ΝΑΙ!

Πλέον οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τα Σπάτα κάνουν λόγο πως ο Κωστένογλου θα ενισχυθεί ως προς το επιτελείο του και στόχος είναι τα τελειώσει τη σεζόν στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

Παναγιώτης Φάκος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X