Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ξάνθη: Νέα ήττα για την “Ένωση” μέσα στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Ξάνθη: Νέα ήττα για την “Ένωση” μέσα στο ΟΑΚΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα όνειρα της ΑΕΚ άρχισαν να καταρρέουν από την ήττα στο ΟΑΚΑ από την Τρανσζοσπόρ και επόμενος στόχος της ΑΕΚ φυσικά είναι το πρωτάθλημα που στην πρεμιέρα όμως ξανά εντός έδρας η “Ένωση” θα δεχτεί ακόμη μια ήττα με αποτέλεσμα το όνειρο να αρχίζει να θολώνει.

Όπως όλοι καταλαβαίνουν το βράδυ θα είναι δύσκολο για τον Καρντόσο αφού αυτό ήταν και το κρίσιμο ματς για την παραμονή του.

Όχι μόνο ώθησε την ΑΕΚ σε μια ακόμη ήττα αλλά καθώς έβλεπε την ομάδα να καταρρέει κοιτούσε αποσβολωμένος και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα.

Η ΑΕΚ βρέθηκε από νωρίς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ζεράλντες αλλά στο δεύτερος μέρος δεν φάνηκε να της λείπει. Με ταχύτητα άρχισε να σφυροκοπά την Ξάνθη από τα αριστερά χωρίς αποτέλεσμα και όπως ήταν φυσικό έγινε προβλέψιμη.

Η Ξάνθη κράτησε καλά στην άμυνα και σε 2 φάσεις έβαλε δύο γκολ στην αντεπίθεση.

Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος με τον Ολιβέιρα.

Στο τέλος του αγώνα ο λίγος κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αποδοκίμασε προπονητή και ομάδα και μερικοί έπεσαν στο Μπαρκά να του ζητήσουν εξηγήσεις.

Όπως καταλαβαίνεται το κλίμα στην ΑΕΚ δεν είναι καθόλου καλό και με τη ρεβάνς με την Τρανσζοσπόρ πλησιάζει.

Τελικό συμπέρασμα είναι πως η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει λύση στον πάγκο αλλά και στην επίθεση. Όλα τα γκολ τα έχει φάει σε φάσεις εύκολες που δεν έχει τελειώσει.

Γράφει ο Παναγιώτης Φάκος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X