Αθλητισμός

AEΛ – ΟΦΗ 0-1

AEΛ – ΟΦΗ 0-1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

To αυτογκόλ του Σπαρβ, ήταν αυτό που έκανε την διαφορά στην κακής ποιότητας αναμέτρηση του Αλκαζάρ και έτσι ο ΟΦΗ έφυγε νικητής με 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ!

Σε ένα παιχνίδι που δεν μας κράτησε στην τσίτα όσον αφορά το θέαμα, φαινόταν από τα πρώτα λεπτά πως η ομάδα που θα πετύχαινε ένα γκολ θα έφτανε πολύ κοντά στη νίκη. Ένα γκολ που ναι μεν το πέτυχε παίκτης της ΑΕΛ (Σπαρβ), αλλά στην εστία του, με τον ΟΦΗ να παίρνει το σημαντικό τρίποντο επικρατώντας με 1-0 μέσα στο Αλκαζάρ.

Ένα τρίποντο που φέρνει τους Κρητικούς στην 5η θέση με 15 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός, ενώ κρατάει στους 6 τους… βυσσινί που συνεχίζουν να μην μπορούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Γιάννης Τάτσης ξεκίνησε τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ με 3 κεντρικούς αμυντικούς και 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Νάγκι, οι Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ζίζιτς στο κέντρο της άμυνας, Μπέρτος και Φιλίπ δεξιά και αριστερά στις πτέρυγες, Σπαρβ και Μιλοσάβλιεβιτς στο κέντρο και τους Πινακά, Πλατέλλα και Ντουρμισάι στην επίθεση.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ οι Κρητικοί έπαιξαν ένα 4-2-3-1, με τον Γιώργο Σίμο να έχει τον Σωτηρίου κάτω από το τέρμα, τον Ουές δεξί μπακ, τον Γιαννούλη αριστερό και τους Διαμαντή και Βούρο στο κέντρο της άμυνας. Στάικος και Μεγιάδο ήταν αμυντικά χαφ και οι Στάρτζεον Λυμπεράκης και Μπαλογιάννης πίσω από τον Σαρδινέρο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν κακό όσον αφορά το θέαμα, χωρίς ρυθμό, χωρίς γκολ και μόλις δύο φάσεις η μία για κάθε ομάδα. Αρχικά οι γηπεδούχοι μόλις στο 2′ απείλησαν με τον Πλατέλλα που έκανε το σουτ από τα πλάγια στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Σαρδινέρο στο 25′, αλλά ο επιθετικός του ΟΦΗ αστόχησε μόνος απέναντι από τον Νάγκι. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, αυτές οι δύο φάσεις ήταν ό,τι είδαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση για να πάρουν το τρίποντο και ανέλαβαν τα ηνία του ματς. Στο 52′ είχαν και την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου με τον Στάικο να κάνει το μακρινό σουτ και τον Νάγκι να διώχνει με δυσκολία.

Η πίεση του ΟΦΗ συνεχιζόταν ωστόσο το παιχνίδι κρίθηκε από ένα αυτογκόλ. Συγκεκριμένα στο 58′ ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Σπαρβ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα άουτ να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 0-1. Το γκολ αυτό ο ΟΦΗ το κράτησε με μεγάλη άνεση παίρνοντας και την πολύτιμη για την συνέχεια νίκη, βάζοντας από την άλλη σε μεγαλύτερους μπελάδες τους Θεσσαλούς.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Δυστυχώς σημειώθηκαν πολλά βήματα πίσω για τα συμφέροντα της Ελλάδας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X