Αθλητισμός

Αίσχη στο «Βικελίδης»! Έβριζαν τη μητέρα του Εμμανουηλίδη – Επίθεση Καρυπίδη σε Μπόλονι

Αίσχη στο «Βικελίδης»! Έβριζαν τη μητέρα του Εμμανουηλίδη – Επίθεση Καρυπίδη σε Μπόλονι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υβριστική επίθεση του Θόδωρου Καρυπίδη εις βάρος του Λάζλο Μπόλονι καταγγέλλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη διάρκεια του αγώνα με τον Αρη.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι «πράσινοι» ο Ρουμάνος προπονητής δέχθηκε υβριστική επίθεση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης με τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού έσπευσε προς το μέρος του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου και του τέταρτου διαιτητή προκειμένου να διαμαρτυρηθεί σχετικά με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και τότε, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, ο Καρυπίδης πλησίασε τον Μπόλονι και τον έβρισε, δίχως όμως να υπάρξει συνέχεια στο επεισόδιο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων που απομάκρυναν τον επικεφαλής της ΠΑΕ Αρης.

Ωστόσο, το παιχνίδι του Αρη με τον Παναθηναϊκό που έληξε 0-1 υπέρ των «πρασίνων» έχει ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ιδίως για τον χαμένο Αρη τα νεύρα ήταν τεντωμένα όπως φάνηκε καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Κλ. Βικελίδης όπως καταδεικνύει τόσο η φραστική επίθεση του Καρυπίδη στον Μπόλονι, όσο και το επεισόδιο που είχαν στο φινάλε του ματς ο Μπεναλουάν με τον Χουάνκαρ, ενώ τα έντονα παράπονά του για τη… φιλοξενία στο Κλ. Βικελίδης εξέφρασε και ο πρώην γκολκίπερ των Κιτρίνων και νυν του Παναθηναϊκού Σωκράτης Διούδης, τον οποίο έβριζαν χυδαία κάποιοι που βρίσκονταν (ουδείς γνωρίζει με ποια ιδιότητα) στο γήπεδο.

Ο Διούδης άλλωστε αποτελεί παιδί που έχει αναδειχθεί μέσα από τον Αρη και έχει τιμήσει τη φανέλα της ομάδας.

O Διούδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι κάποια πράγματα που δεν τα δέχομαι. Δεν είμαστε ρομπότ ν’ ακούμε οποιονδήποτε που θέλει να ξεσπάσει. Έχω μεγαλώσει στον Άρη, έχω περάσει τη μισή μου ζωή εδώ. Έχω φέρει χρήματα, έχω χαρίσει χρήματα, έχω αποδείξει τι σημαίνει ο σύλλογος για μένα. Δεν δέχομαι να αμφισβητεί κανείς την παρουσία μου εδώ και το ποιόν μου.

Ήμουν εκνευρισμένος για ορισμένα πράγματα που άκουσα για το σπίτι μου. Εδώ δίπλα είναι το ξέρουν όλοι. Δεν έχω κάτι με τον κόσμο του Άρη, έχω πάρει πολλά απ’ αυτούς. Χαίρομαι που η ομάδα τους κάνει καλή πορεία, έχουν περάσει δύσκολα, αλλά στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν ήμουν κι εγώ εδώ».

Ακόμη πιο αλγεινή εντύπωση όμως προκαλεί η αισχρή αντιμετώπιση της ίδιας μερίδας οπαδών προς τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, του οποίου έβριζαν τη μητέρα. Μόλις προ μιας εβδομάδας ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού είχε συγκινήσει το πανελλήνιο αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε στη μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Κι όμως βρέθηκαν κάποιοι υπάνθρωποι, οι οποίοι προφανώς με ευθύνη της ΠΑΕ Αρης βρίσκονταν στο γήπεδο, που έβριζαν χυδαία δίχως ιερό και όσιο. Ντροπή!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X