Αθλητισμός

Australian Open: Η Ασδεράκη ξεμπρόστιασε τον Τσιτσιπά για το coaching! Ποινή στον Έλληνα τενίστα

Australian Open: Η Ασδεράκη ξεμπρόστιασε τον Τσιτσιπά για το coaching! Ποινή στον Έλληνα τενίστα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να ηττήθηκε από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά του Australian Open, ωστόσο κατάφερε ακόμα και μετά την αναμέτρηση να… πρωταγωνιστεί περισσότερο από τον νικητή!

Είναι σαφές ότι οι κανονισμοί της ATP απαγορεύουν την ώρα της δράσης οι προπονητές να καθοδηγούν τους παίκτες τους. Μπορούν μόνο να τους ενθαρρύνουν.

Ο διαιτητής χρέωσε με coaching τον Στέφανο Τσιτσιπά και αυτός αντέδρασε με ειρωνικό χαμόγελο, ενώ επί της ουσίας η πρώτη ποινή λειτουργεί ως προειδοποίηση.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στον διαιτητή για coaching από την πλευρά του Τσιτσιπά στο δεύτερο σετ. Το έκανε μάλιστα με εντελώς προσβλητικό τρόπο, αλλά λίγο μετά… δικαιώθηκε, καθώς ο Στέφανος δέχτηκε ποινή.

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε… μεταφράστρια, ρόλο που ανέλαβε η Εύα Ασδεράκη. Η γνωστή Ελληνίδα διαιτητής του τένις, εκ των κορυφαίων στον κόσμο και κάτοικος Μελβούρνης, μετά τα παράπονά του Μεντβέντεφ και κατόπιν εντολής του αρχιδιαιτητή, πήγε μαζί του κάτω από το box της ομάδας του Τσιτσιπά.

Εκεί, διαπίστωσαν πως όντως γινόταν coaching από τον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, κάτι που επιβεβαίωσε η Ασδεράκη η οποία ανέλαβε τον ρόλο να μεταφράσει το τι ειπώθηκε και έκανε νόημα στον διαιτητή να επιβάλει ποινή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X