Αθλητισμός

Δολοφόνησαν γνωστό ποδοσφαιριστή στη μέση του δρόμου

Δολοφόνησαν γνωστό ποδοσφαιριστή στη μέση του δρόμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην αστέρας του Burton Albion Kelvin Maynard σκοτώθηκε χθες το βράδυ από δύο άντρες σε μοτοσικλέτα στο Άμστερνταμ.

Οι πληροφορίες που έρχονται για την δολοφονία 32χρονου ποδοσφαιριστή Kelvin Maynard, είναι σοκαριστικές , ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από πυρά αγνώστων, όταν οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Ο Κέλβιν Μέιναρντ σκοτώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στο Άμστερνταμ, όταν δύο άγνωστοι τον πλησίασαν με μηχανάκι και ένας εξ αυτών άνοιξε οκτώ φορές πυρ εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, στην περιοχή του Langbroekdreef.

Ο πρώην αμυντικός πιστεύεται ότι προσπάθησε να ξεφύγει από τους δολοφόνους του οδηγώντας προς κοντινό πυροσβεστικό σταθμό, όπου οι πυροσβέστες προσπάθησαν να τον βοηθήσουν πριν πεθάνει από τους τραυματισμούς του,σύμφωνα με το De Telegraaf .

Αποτέλεσμα εικόνας για Kelvin Maynard

«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε πως το θύμα που δέχθηκε επίθεση χθες το βράδυ ήταν ο Κέλβιν Μέιναρντ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο Kelvin Maynard είχε αγωνιστεί το 2014 στην Μπάρτον της Αγγλίας, ενώ είχε περάσει από τις Βόλενταμ, Ολανένσε, Κέκσεμετ, Έμεν, Αντβέρπ, Σπάκενμπεργκ και Κουίκ Μπόις, σύμφωνα με την thesun.

 Το επακόλουθο του αυτοκινήτου του Maynard, αφού τραυματίστηκε τραγωδικά

Η έκκληση της αστυνομίας

«Οι ύποπτοι ήταν ντυμένοι με μαύρο χρώμα και οδηγήθηκαν σε ένα μαύρο δίτροχο μηχανοκίνητο όχημα. Η αστυνομία αναζητά αυτούς τους δύο ανθρώπους. Έχετε δει ή ακούσει οτιδήποτε ή άλλες πληροφορίες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην έρευνα; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την 0900-8844, καλέστε την αναφορά Ανώνυμος εγκλήματος μέσω 0800-7000 ».

 Η ανακοίνωση της Burton Albion για τον Kelvin Maynard

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Νίκη Τζαβέλα: Χαρακτηρίζει εξορκιστή την 16χρονη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ!

Απεγκλωβίστηκε ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό στον Αγ. Δημήτριο

Προστασία πρώτης κατοικίας: Έδωσε το «πράσινο φως» η Κομισιόν

Συνετρίβη βελγικό F-16 στη Γαλλία -Δύο ώρες παρέμεινε εγκλωβισμένος ο πιλότος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X