Αθλητισμός

Έπεσε ο Λεβαδειακός ντέρμπι παραμονής του Ιωνικού με τη Λαμία

Έπεσε ο Λεβαδειακός ντέρμπι παραμονής του Ιωνικού με τη Λαμία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ματς για γερά νεύρα έγιναν στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1. Ο Λεβαδειακός μέχρι το 93’ κρατούσε στα χέρια του την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία, αλλά σε αυτό το λεπτό σκόραρε ο Τόσιτς διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Η ομάδα της Λιβαδειάς υποβιβάστηκε, ενώ η Λαμία θα δώσει αγώνα – τελικό με τον Ιωνικό στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.

Στο «Α. Διάκος» η Λαμία, κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0 στο 42’ έχασε πέναλτι με τον Μεντίνα (το απέκρουσε ο Γκροφ) και στο 45’ ο Νίκας σκόραρε από την άσπρη βούλα δίνοντας το προβάδισμα στον Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σακό στο 76’ και ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις από τον Σέρβο μέσο που είχε μπει ως αλλαγή.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Αμπάντα, Σίμον, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα, Τζανδάρης (62’ Τσούκαλος), Νούνιες, (55’ Τσιλουλής) Στάνκο, Μαρτίνεθ (69’ Τόσιτς), Μεντίνα (69’ Μανούσος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας, Μεχία (92’ Συμελίδης), Γιαννιώτας (92’ Ντεντάκης), Βρακάς (73’ Σαχπεκίδης), Λιάγκας, Παναγιώτου, Παζ, Γερεμέγεφ (46’ Σακό, 83’ Μπελμόντ).

 Μόνο νίκη

Ο Ιωνικός απέσπασε ισοπαλία στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (2-2) που έπαιζε με 10 παίκτες από το 52’ λόγω αποβολής του Πασαλίδη. Τα δύο γκολ για τους Νικαιώτες πέτυχε ο Μασάς (13’ και 65’) και για τους γηπεδούχους οι Μπάκιτς (45’) και Ντίκο (81’).

Ο Ιωνικός έφτασε τους 26 βαθμούς, ενώ η Λαμία έχει 28. Το επόμενο Σάββατο την υποδέχεται στη Νίκαια κι αν τη νικήσει παραμένει στην ΣΛ1. Η Λαμία γλιτώνει τον υποβιβασμό και με ισοπαλία.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης (75′ Διαμαντής), Θοράριρσον,  Περέα, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Ντίκο (90’+5′ Μοσκέρα), Φελίπε (75′ Μπιφούμα).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (85′ Μάνος), Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς (85′ Ελευθεριάδης), Φαντιγκά (71′ Γούλερι), Μασάς, Μάντζης.

Στα άλλα δύο ματς της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0 (30’ Καμαρά, 85’ Κλωναρίδης) και ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (84’ Ροσέρο).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X