Αθλητισμός

Ιγκλέσιας: Οι προτάσεις από μεγάλες ομάδες και ο ρόλος Νταμπίζα-Δώνη

Ιγκλέσιας: Οι προτάσεις από μεγάλες ομάδες και ο ρόλος Νταμπίζα-Δώνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι πλέον 33 ετών. Στην χώρα μας παίζει από το 2007 (με διάλειμμα ενός έτους) και φαίνεται πως έχει βρει για τα καλά την ηρεμία του. Πλέον ο αμυντικός χαφ είναι ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης και μιλά στο contra.gr για τη ζωή του και πώς έχει εξελιχθεί στην Ελλάδα.

Σημαντικό ρόλο στην καριέρα του φαίνεται ότι έπαιξαν δύο άνθρωποι τους οποίους συνάντησε στην Λάρισα. Ο λόγος για τον Γιώργο Δώνη τον οποίο είχε ως προπονητή και τον Νίκο Νταμπίζα με τον οποίο ήταν συμπαίκτης. «Ο Δώνης είναι για μένα ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, με διαφορά. Δεν χρειάζεται να το πει κάποιος, αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ήμουν μικρός τότε και κάθε μέρα μάθαινα κάτι καινούργιο δίπλα του. Πώς να είμαι με την μπάλα, πώς να πρεσάρω. Ήταν ένα σχολείο για μένα, και μάλιστα στην καλύτερη ηλικία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Νίκο Νταμπίζα: «Ξέρεις με ποιον έμαθα πάρα πολλά; Με τον Νίκο Νταμπίζα στη Λάρισα. Ήταν για μένα ένας παίκτης που στα μάτια μου ήταν ένας κανονικός αρχηγός, με πειθαρχία, επαγγελματισμό. Τον έβλεπα και ένιωθα ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να πάρω. Όταν είσαι μικρός, πρέπει να μαθαίνεις. Και ο Νταμπίζας με βοήθησε πάρα πολύ».

Φυσικά, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκαλύπτοντας πως όλοι έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον: “Έχω φτάσει πολλές φορές κοντά σε μία από τις μεγάλες ομάδες. Όταν ήμουν στη Λάρισα, με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά ζήτησε πολλά λεφτά η ομάδα και δεν προχώρησε. Μετά η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, αλλά πάλι το ίδιο. Όταν ήμουν στον Ατρόμητο, με ήθελε ο ΠΑΟΚ”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X