Αθλητισμός

Ιωνικός – ΠΑΟΚ 3-2 (Β’ Ημίχρονο) LIVE

Ιωνικός – ΠΑΟΚ 3-2 (Β’ Ημίχρονο) LIVE
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης της Super League 1, από το eretikos.gr.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής σε μια δυνατή αναμέτρηση.

Παραδοσιακά τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Νεάπολη ήταν αμφίρροπα και θεαματικά.

Το LIVE του Ιωνικός – ΠΑΟΚ

1′ Σέντρα στη Νίκαια

15′ Χωρίς κάποια σπουδαία φάση έως τώρα το ματς

18′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ 0-1. Στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ με τον Σφιντέρσκι.

20′ Άμεση ισοφάριση του Ιωνικού σε 1-1. Ο Κάνιας σκοράρει κατά της πρώην ομάδας του.

33′: Πέναλτι για τον Ιωνικό σε φάση Πασχαλάκη – Λένις. Ο ρέφερι Τζήλος είδε τη φάση στο VAR και απεφάνθη ότι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ανέτρεψε τον Κολομβιανό επιθετικό των γηπεδούχων.

34′: Γκολ για τον Ιωνικό με τον Άοσμαν. Ο Σύρος άσος των Νικαιωτών εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του. Πέμπτο γκολ για τον Άοσμαν, τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα, ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

49′ Γκολ για τον Ιωνικό!  Οι Νικαιώτες έβγαλαν ωραία αντεπίθεση από τα αριστερά με τον Κολομβιανό επιθετικό να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά την προσπάθεια του Κιάκου και πλασάροντας τον Πασχαλάκη ιδανικά, κάνει το 3-1 για την ομάδα του. MVP μέχρι στιγμής ο Λατινοαμερικάνος άσος με ένα γκολ και κερδισμένο πέναλτι.

60′  Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο Ζίβκοβιτς συνδυάστηκε ωραία με τον Σίντκλεϊ που σέντραρε στην περιοχή και ο Μουργκ αφύλακτος κάρφωσε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Χουτεσιώτη για να μειώσει σε 3-2.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X