Αθλητισμός

Κόμπι Μπράιαντ: Δημοσιογράφος της Washington Post τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την ανάρτησή της

Κόμπι Μπράιαντ: Δημοσιογράφος της Washington Post τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την ανάρτησή της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η Φελίσια Σόνμεζ, δημοσιογράφος της Washington Post μετά από ένα tweet που ανέβασε λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Η δημοσιογράφος ανέβασε στο Twitter ένα λινκ από την υπόθεση βιασμού στην οποία είχε εμπλακεί παλιότερα το όνομα του θρύλου του αθλητισμού, ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής.

Ειδικότερα, η Σόνμεζ ανέβασε ένα άρθρο με τίτλο «η ενοχλητική υπόθεση βιασμού από τον Κόμπι Μπράιαντ: το DNA, οι ισχυρισμοί του θύματος και η μισή-ομολογία».

Μετά από αυτό, η ίδια είπε ότι δέχτηκε «κυριολεκτικά 10.000 μηνύματα» με απειλές για τη ζωή της και κριτική για το ποστάρισμά της.

Αφού έσβησε το επίμαχο tweet, η Σόνμεζ έγραψε: Στους κυριολεκτικά 10.000 ανθρώπους μου με “έλουσαν” με χαρακτηρισμούς και με απειλές για τη ζωή μου, λέω να πάρετε μια ανάσα και να διαβάσετε το άρθρο που έχει γραφτεί πριν από τρία χρόνια και όχι από εμένα. Όλα τα δημόσια πρόσωπα αξίζει να μένουν στην ιστορία σαν σύνολο ακόμα και αν το πρόσωπο είναι αξιαγάπητο αλλά το σύνολο του είναι κάπως ενοχλητικό. Έλαβα πολύ θυμό και απειλές».

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που το hashtag #fireFeliciaSonmez (να απολυθεί η Φελίσια Σόνμεζ) έγινε trending.

Για την ιστορία…

Μια από τις πιο πολύκροτες ιστορίες βιασμoύ στα χρονικά του NBA είναι αυτή που αφορά τον Κόμπι Μπράιαντ και την Κέιτ Φέιμπερ την 1η Ιουλίου του 2003 στο ξενοδοχείο Lodge and Spa at Cordillera στο Κολοράντο.

Η Κέιτ Φέιμπερ (19 ετών τότε) κατηγόρησε τον Κόμπι ότι τη βίaσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Κολοράντο ενόψει της εγχείρησης που θα έκανε τις επόμενες ημέρες. To γεγονός αυτό όπως είναι φυσικό μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για πολλούς μήνες με τόσο τα  δάκρυά του ίδιου, όσο και της γυναίκας του Βανέσσα on camera να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού.

Η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ σε δίκη και  ο σούπερ σταρ των «λιμνάνθρωπων» ξεμπέρδεψε τον Σεπτέμβριο του 2004 πληρώνοντας τρία εκατομμύρια δολάρια στην Φέιμπερ, ενώ αγόρασε κι ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι στη σύζυγό του, η οποία ήταν στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης. Μέρος της επιστολής του «BlackMamba» προς την κοπέλα ανέφερε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη νεαρή κοπέλα που είχε ανάμειξη στο περιστατικό. Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου εκείνη τη νύχτα και για τις συνέπειες που είχε στη ζωή της ένα χρόνο τώρα».

Δείτε ακόμη:

Χρυσοχοΐδης: Καμία δομή μεταναστευτικού χαρακτήρα στο νομό Έβρου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X