Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Η σύντροφός του είναι ο φύλακας άγγελός του

Κώστας Φορτούνης: Η σύντροφός του είναι ο φύλακας άγγελός του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι ένας από τους πιο δηµοφιλείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Φορτούνης, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων»,- γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1992 στα Τρίκαλα -και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη όχι µόνο των ανδρών φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά, αλλά και των γυναικών, που παρακολουθούν µε αμείωτο ενδιαφέρον κάθε κίνησή του εντός και εκτός γηπέδων. ∆εν είναι τυχαίο ότι στους λογαριασμούς του στα social media συγκεντρώνει πλήθος θαυμαστριών, που ίσως εξαιτίας του παρακολουθούν ποδόσφαιρο.

«Είμαι της οικογένειας. Πάνω απ’ όλα η οικογένεια, µε παιδιά»

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, όμως, δεν έχει µάτια παρά µόνο για την Ιωάννα. Η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και δύο χρόνια. Μένουν µαζί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στα νότια προάστια και όσοι τους γνωρίζουν µιλούν για ένα µεγάλο έρωτα, που δεν θα είναι έκπληξη αν καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. «Είμαι της οικογένειας. Πάνω απ’ όλα η οικογένεια, µε παιδιά», έχει δηλώσει ο Κ. Φουρτούνης, ενώ οι δικοί του άνθρωποι είναι σίγουροι ότι η επιθυµία του δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί. Η Ιωάννα είναι πανταχού παρούσα, αλλά πάντα διακριτική. Στηρίζει τον αγαπημένο της σε κάθε του βήμα, παραμένοντας στο παρασκήνιο. Ακόµη και σε τραυματισμούς του συντρόφου της, η Ιωάννα φροντίζει να του συμπαραστέκεται και να του προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. «Η Ιωάννα, εκτός απ’ όλα τα άλλα, είναι και η σύμβουλός µου. Την ακούω για όλα. Ακόμα και για τα ποδοσφαιρικά θέματα», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Γενικά, ωστόσο, αποφεύγει να µιλά δηµόσια για εκείνη, γιατί στο παρελθόν έχει δει την προσωπική του ζωή να έρχεται στο επίκεντρο της δηµοσιότητας, µε τις όποιες συνέπειες. Έχει επιλέξει να κρατήσει αυτή τη σχέση µακριά από τους προβολείς, µε µοναδική ίσως εξαίρεση ένα ενσταντανέ από τις διακοπές µε τη σύντροφό του πέρυσι στη Νάξο.

Η Ιωάννα είναι ο φύλακας άγγελός του. Μακριά από τις κάµερες και τα φωτογραφικά φλας, το ζευγάρι απολαµβάνει µια υπέροχη καθηµερινότητα. Είναι γνωστό πως ο Κ. Φορτούνης συνδέεται µε πολύχρονη φιλία µε τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δύο αθλητές κάνουν παρέα µαζί µε τις συντρόφους τους, µε τον Φορτούνη να έχει ως παράδειγµα ζωής και πρότυπο οικογενειάρχη τον µπασκετµπολίστα του Ολυµπιακού, ο οποίος βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της Ολυµπίας Χοψονίδου και των παιδιών τους.

Πηγή: Reallife

Πέτσας: Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό έως τις 7 Ιανουαρίου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X