Αθλητισμός

Η Λάρισα νίκησε με 2-1 στα Γιάννενα -Μεγάλο προβάδισμα η ΑΕΛ (vid)

Η Λάρισα νίκησε με 2-1 στα Γιάννενα -Μεγάλο προβάδισμα η ΑΕΛ (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΛ αν και βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατέθεσε τα όπλα και με δύο γκολ του Μασούρα επιβλήθηκαν με 2-1 των γηπεδούχων αποκτώντας μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του εισιτηρίου.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και οι δύο ομάδες έδειξαν έτοιμες να απειλήσουν και να κυνηγήσουν το γκολ. Στο 7′ η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Μιλοσάβλιεβιτς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

https://www.youtube.com/watch?v=4nx2Z_n5HP8

Στο 12′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν και να χάσουν μεγάλη διπλή ευκαιρία.

Ο Ρέτζας έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Κόντε και στη συνέχεια ο Μπόζοβιτς έδιωξε το νέο σουτ που επιχείρησε ο παίκτης του ΠΑΣ. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Καρανίκας έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Κόντε με σκαστή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 28′ η ΑΕΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ και με πλασέ έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Με το καλημέρα της επανάληψης η ΑΕΛ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 53′ ο Αγκάνοβιτς έκανε το σουτ, ο Περιστερίδης βρήκε λίγο την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι, αλλά το ριμπάουντ πήρε ο Μασούρας, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια παρά την πίεση του ΠΑΣ δεν άλλαξε κάτι και η ΑΕΛ πήρε μια μεγάλη νίκη.

Kίτρινες: Τζημόπουλος, Καρανίκας, Μπέριος – Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Γουάλας

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (70′ Βιδάλ), Γιάκος, Καρανίκας, Μανθάτης (74′ Μπέτρας), Χαλκιαδάκης, Κόντε.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης):
 Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς (74′ Γιοβάνοβιτς), Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (72′ Χούμπτσεφ), Μασούρας, Ναζλίδης (88′ Περόνε).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X