Αθλητισμός

Μανώλης Μαυρομμάτης: Κρίσιμη η κατάσταση του δημοσιογράφου και της συζύγου του

Μανώλης Μαυρομμάτης: Κρίσιμη η κατάσταση του δημοσιογράφου και της συζύγου του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μανώλης Μαυρομμάτης: Ο γνωστός δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής έχει υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» συνεχίζει να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής, Μανώλης Μαυρομμάτης, αλλά και η σύζυγός του ηθοποιός Ρένα Βενιέρη, μετά από φωτιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κατάσταση του κύριου Μαυρομμάτη κρίνεται κρίσιμη καθώς έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του ενώ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση της συζύγου του, η οποία σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη.

Παράλληλα, η πυροσβεστική εντόπισε την εστία από την οποία προέκυψε η φωτιά και αυτή ήταν μια κατσαρόλα που είχε ξεχαστεί σε αναμμένο μάτι κουζίνας.

Η σύζυγος του πρώην ευρωβουλευτή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γεώργιος Γεννηματάς ενώ ο Μανώλης Μαυρομάτης νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων.

Είναι ίσως το πιο γνωστό γκολ στην ιστορία των μουντιάλ, είναι το γκολ που μπήκε με το «χέρι του Θεού» και ταυτόχρονα ένα από τα χιλιάδες που μετέδωσε ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομάτης.

Όλοι στη γειτονιά του έτρεξαν το πρωί όταν είδαν το διαμέρισμά του να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X