Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Γιατί χάλασε το deal του Ποντένσε

Ολυμπιακός: Γιατί χάλασε το deal του Ποντένσε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολυμπιακός: Δεν το περίμενε κανείς. Όλοι μετρούσαν αντίστροφα. Τέτοια πρόταση, που να ξεπερνάει (με όλα μέσα) τα 30 «χαρτιά», δεν την αρνείσαι.

Δεν γίνεται να την αρνηθείς όταν είσαι ελληνική ομάδα. Και γι’ αυτό, εξ αρχής, φάνηκε ότι η πρόταση της Γουλβς για τον Ποντένσε ήταν μια που -κατά τον Νονό- δεν μπορείς να αρνηθείς. Όσο κι αν τραβούσε, κανείς δεν έμοιαζε να ανησυχεί.

Όλοι, θεωρούσαν δεδομένο πως θα γίνει, πως η χτεσινή του παρουσία έστω στην προ-αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι θα ήταν και η τελευταία του.

Έλα, όμως, που αμέσως με τη σέντρα ήρθε και το μαντάτο πως αυτό που άπαντες εκτιμούσαμε ως δεδομένο, δεν υφίσταται και η μεταγραφή χάλασε. Για τους λόγους, μην ασχολείστε. Πολύ νωρίς είναι.

Ναι, ακόμη και σε μια τέτοια υπόθεση εκατομμυρίων, ο Ολυμπιακός πάντα προσπαθεί να βγάλει το κάτι τις περισσότερο.

Αλλά, οι ελάχιστοι, οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού με καλή γνώση των δεδομένων της υπόθεσης, ορκιζόντουσαν χτες πως οι λόγοι που τελικά χάλασε το deal δεν είναι οικονομικοί και αφορούν αποκλειστικά απόφαση του Ολυμπιακού, όχι της Γουλβς.

Δεν χαλάει στα πέντε φράγκα πάνω, δύο κάτω ένα τέτοιο deal. Και αυτό ακριβώς, σε επίπεδο προεκτάσεων (θυμηθείτε ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι) ίσως και να είναι σημαντικότερο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X