Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Όλα έτοιμα για του μεγάλο βήμα στους ομίλους

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Όλα έτοιμα για του μεγάλο βήμα στους ομίλους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός σήμερα Τετάρτη 21/8 είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League υποδεχόμενος την Κράσνονταρ (22:00, Cosmote Sport 2).

Τα εμπόδια Βικτόρια Πλζεν και Μπασάκσεχιρ αποδείχθηκε πως δεν ήταν τόσο υψηλά όπως περίμεναν οι Πειραιώτες αλλά ούτε και η Κράσνονταρ μπορεί να θεωρηθεί αουτσάιντερ.

Μην ξεχνάμε ότι οι Ρώσοι έκανα μια ηρωική πρόκριση αφήνοντας εκτός Champions League τη μεγάλη Πόρτο κάνοντας και την ανατροπή από το εις βάρος τους σκορ στον πρώτο αγώνα.

Οπότε με αυτό τον τρόπο μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι η Ρωσική ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς το γνωρίζει καλά αυτό και θέλει να εκμεταλλευτεί και την έδρα του Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός αντίπαλο θα έχει και ένα παλιό γνώριμο που ξέρει καλά τα Ελληνικά γήπεδα και τις ομάδες και μάλιστα ήταν και παίκτης των αιώνιων αντιπάλων… Ο παίκτης που θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός δεν είναι άλλος από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπέργκ. Βέβαια δεν ξέρουμε ακόμα αν θα ξεκινήσει βασικός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως θα πάει στην κλασσική συνταγή του 4-2-3-1 που μέχρι τώρα έχει δείξει ότι αποδίδει στους “ερυθρόλευκους”.

Η ενδεκάδα που φαίνεται πως θα ξεκινήσει το ματς είναι:

Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Γκερέρο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X