Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1: Γκάρι Ροντρίγκες λαμπρός τον οδηγεί

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1: Γκάρι Ροντρίγκες λαμπρός τον οδηγεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο άδειο (λόγω κορονοϊού και μέτρων) «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο πλαίσιο της εμβόλιμης 21ης αγωνιστικής της Superleague 1, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκες, που πέτυχε δύο γκολ (4′, 73′) ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό και αύξησε προσωρινά τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague 1 στους 12 πόντους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο, αφού προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τον Βαλμπουενά και πριν το πεντάλεπτο προηγούνταν ήδη με 2-0.

Ο Παναιτωλικός πάλεψε παρά τις απουσίες του και μείωσε με τον Μόρσεϊ στο 28′, αλλά παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν ισοφάρισε και τελικά ο Ροντρίγκες διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (36΄ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ (89΄ Κίτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά (62΄ Μασούρας), Ροντρίγκες (89΄ Φαντιγκά), Ελ Αραμπί (63΄ Τικίνιο)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αντούνες, Περέιρα (62΄ Αποστολάκης), Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Τσιγγάρας (74΄ Μπαρμπόσα), Μόρσεϊ, Ντουάρτε (74΄ Μπελεβώνης), Μάρτενσον (79΄ Λάρσον), Βέργος (46΄ Καρέλης).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X