Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μένουν Νταπίζας και Δώνης μέχρι νεοτέρας

Παναθηναϊκός: Μένουν Νταπίζας και Δώνης μέχρι νεοτέρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παναθηναϊκός: Η συνάντηση των δύο φίλων Νταπίζα και Δώνη σήμερα Δευτέρα 16/9 όπως φαίνεται και από την απόφαση του Δώνη να μην υποβάλει την παραίτηση του πήγε καλά.

Οι φήμες όμως οργιάζουν πως η παραμονή Δώνη δεν είναι μόνιμη αλλά προσωρινή. Ουσιαστικά ήταν μια λύση έκτακτης ανάγκης για να μη μείνει ο Παναθηναϊκός ξανά ακυβέρνητο καράβι μιας και ο Αλαφούζος παραμένει αμέτοχος και άφαντος με το βάρος να πέφτει πρώτα στον Νταπίζα και μετά στον Δώνη.

Οι δυο τους αποφάσισαν να συνεχίσουν όπως έχει παρά την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού που ουσιαστικά σε αυτό ούτε οι παίκτες φταίνε, ούτε ο Νταμπίζας αλλά προφανώς ούτε και ο Δώνης.

Ο Δώνης παίζει την σκακιέρα του με ότι του έδωσαν να παίξει. Ο Αλαφούζος έκανε μεταγραφές ανέτοιμους παίκτες στους οποίος ο Δώνης ακόμα δεν μπορεί να στηριχτεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί 2 διαδοχικούς διασυρμούς και ο πρόεδρος της ομάδας δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση, ούτε να “κράξει”, ούτε έστω να πει στηρίζω τις αποφάσεις Δώνη – Νταμπίζα.

Καλοί οι τίτλοι κ. Αλαφούζο αλλά “με πορδές δεν βάφονται αυγά”!

Ο ιστορικός διασυρμός της Κυριακής από τον Άρη έχει ονοματεπώνυμο και αυτό δεν είναι ούτε Γιώργος Δώνης, ούτε Νίκος Νταμπίζας! Ο μοναδικός και απόλυτος φταίχτης για την κατάντια της μεγάλης αυτής ομάδας είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο κόσμος δίκαια έχει εξαγριωθεί και φωνάζει με παίκτες, Νταμπίζα και Δώνη αλλά για να βρουν το πληγή θα πρέπει να κοιτάξουν πιο βαθιά… Όλοι πίστεψαν φέτος πως θα δουν έναν άλλο Παναθηναϊκό και ο κόσμος θεωρεί και θεωρούσε πως θα μπει άνετα στο κυνήγι για την Ευρώπη… Πως ακριβώς θα γινόταν αυτό, με ψίχουλα για μεταγραφές; Με την αδυναμία καταβολής μικροποσών για να ανανεώσουν οι νεαροί του τριφυλλιού;

Ο Αλαφούζος θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που οδήγησε τον ιστορικό σύλλογο που λέγεται Παναθηναϊκός στην πλήρη απαξίωση και στην ανυποληψία. Δίκαια του δίνουμε τον τίτλο του μεγαλύτερου καταστροφέα Συλλόγων.

Και κλείνοντας θα κάνω μια πρόβλεψη σα μέντιουμ! Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται το μεγάλο ντέρμπι “αιωνίων” μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και φαντάζεστε όλοι τι θα κάνει η πράσινη κερκίδα που βράζει σαν καζάνι αν αρχίζει να δέχεται τα γκολ βροχή όπως έγινε με ΟΦΗ και Άρη!

Δεν ξέρω αν και πότε ο Δώνης και Νταμπίζας θα χαιρετήσουν το “τριφύλλι” αυτό πάντως που μοιάζει με σωτηρία για τον Παναθηναϊκό είναι να πάρει τα ινία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και να απαλλάξει την ομάδα από την καταστροφή Αλαφούζου όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Παναγιώτης Φάκος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X