Αθλητισμός

Σφοδρότατη επίθεση Αλαφούζου στην κυβέρνηση για το 2-2 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία – Εχουμε ένα άχρηστο υπουργείο Αθλητισμού

Σφοδρότατη επίθεση Αλαφούζου στην κυβέρνηση για το 2-2 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία – Εχουμε ένα άχρηστο υπουργείο Αθλητισμού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με όλους και με όλα τα έβαλε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Λαμία (2-2). Από τα πυρά του δεν ξέφυγε και η κυβέρνηση. Χαρακτήρισε «βλακώδη» τα μέτρα που πήρε μίλησε για «άχρηστο υπουργείο Αθλητισμού» και διαπίστωσε ότι «δεν πάει καλά η κατάσταση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και επιτυχία πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τις ίδιες συνθήκες. Εδώ έχουμε ομάδες με θυγατρικές ομάδες. Έχουμε διαιτητές οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε για οτιδήποτε δεν θέλουν να σφυρίξουν εμάς και να μας σφυρίξουν πέναλτι επειδή όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν πως παίρνουμε πέναλτι.

Αν θέλετε ειδικά σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι έχουμε τεράστιο θέμα που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας με τις καθυστερήσεις που έδωσε. Τα πέντε λεπτά που έδωσε ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ και όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Ως κερασάκι στην τούρτα έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού το οποίο δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση, δυστυχώς»



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X