Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Δανία

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Δανία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη Δανία κόντρα στη Μίντιλαντ στις 19:45 για την φάση των Play off του Europa Conference League.

Οι ασπρόμαυροι του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται από χθες στη γνώριμη για αυτούς Δανία μετά τις αναμετρήσεις κόντρα στη Κοπεγχάγη για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης.

Στόχος του ΠΑΟΚ ενάντια σε μια καλά γυμνασμένη και άρτια τακτικά ομάδα είναι να βάλει τις βάσεις για να εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της αντιπάλου του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας είδε τον Κούρτιτς να τίθεται νοκ-άουτ όμως έχει εντοπίσει ήδη τον αντικαταστάτη του ούτως ώστε να μην πέσει σε επίπεδο η μεσαία γραμμή της ομάδας που αναμένεται να φανεί κομβική σε ακόμη μια αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο Λουτσέσκου φαίνεται να έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα των παικτών που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα του δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο της MCH Arena.

Κάτω από την εστία αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τους Λευτέρη Λύρατζη, Ίνγκι Ίνγκασον, Χοσέ Κρέσπο και Σίντκλει να τοποθετούνται από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρίσκονται ο Χάρης Τσιγγάρας σε ρόλο κόφτη και ο Στέφαν Σβαμπ που επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Στα δεξιά της επίθεσης αναμένεται να βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει δύο φορές ενάντια στη Κοπεγχάγη και θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο και κόντρα στη Μίντιλαντ.

Όσον αφορά τη θέση του αριστερού εξτρέμ, θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο ανεβασμένος και μεταμορφωμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται και πάλι ο Τσούμπα Άκπομ που μπορεί να μην έχει σκοράρει στους τελευταίους αγώνες όμως τα όσα δίνει στο παιχνίδι της ομάδας του 52χρονου προπονητή τον καθιστούν τη νούμερο ένα επιλογή στα μάτια του.

Θυμηθείτε την τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στη Δανία:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X