Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες

ΠΑΟΚ: Το ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιβάν Σαββίδης σε συζήτηση, που είχε με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, φροντίζοντας να δείξει σε όλους πως πρέπει να συγκεντρωθούν στον στόχο του νταμπλ αφού δεν έχουν τίποτα να φοβούνται ενώ τόνισε πως επιθυμία των αντιπάλων είναι να τον αναγκάσουν να φύγει από την ομάδα.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μίλησε έστω και μέσω Skype, στους παίκτες μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Το μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας έγινε σαφές απ’ όλους…

«Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ, το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας, είμαι μαζί σας, πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και φέτος του νταμπλ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης.

«Όλα γίνονται καθώς υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο ώστε να με αναγκάσουν να φύγω από τον σύλλογο όμως όπου και αν βρίσκομαι, ζω για τον ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων» ζήτησε απ’ όλους βελτίωση στα ματς που ακολουθούν, ενώ από τους ποδοσφαιριστές το λόγο πήρε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος υποσχέθηκε εκ μέρους όλων ότι θα γίνουν τα πάντα για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ και φέτος το πρωτάθλημα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X