Διεθνή

Κυρώσεις στον Ιβάν Σαββίδη από την Ουκρανία

Κυρώσεις στον Ιβάν Σαββίδη από την Ουκρανία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κυρώσεις σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη ανακοίνωσε η Ουκρανία. Είναι ένας από τον μεγάλο αριθμό των φυσικών και νομικών προσώπων για τα οποία η Ουκρανία εφαρμόζει από την περασμένη Πέμπτη κυρώσεις.

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν και περιλαμβάνουν πολιτικούς, δημόσια πρόσωπα, στρατιωτικό προσωπικό και ρωσικές εταιρείες, στοχοθετούν συγκεκριμένα 2.507 πρόσωπα και 1.374 νομικές οντότητες.

Η Γεκατερίνα Τιχόνοβα, κόρη του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν καθώς, ο ολιγάρχης πρώην ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, καθώς κι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είναι μεταξύ των προσώπων που περιλαμβάνονται στην ογκώδη λίστα οικονομικών μέτρων.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται εν μέσω νέων αεροπορικών επιδρομών τόσο στο Κίεβο όσο και Χάρκοβο, Ζαμπορίζια, Μικολάιφ και άλλες περιοχές.

Στον Ιβάν Σαββίδη οι κυρώσεις επιβλήθηκαν για τις σχέσεις με τον Ρώσο πρόεδρο. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, η αναστολή οικονομικών υποχρεώσεων και περιορισμός των εμπορικών εργασιών στη χώρα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X