Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε στον Δικέφαλο ο Ουάρντα

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε στον Δικέφαλο ο Ουάρντα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμρ Ουάρντα υπέγραψε το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, το οποίο θα έχει διάρκεια ενάμισι χρόνο και είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του στον Δικέφαλο.

Ο Αιγύπτιος θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Βόλου κόντρα στον Ατρόμητο στις 4/1 και κατόπιν θα ανηφορίσει εκ νέου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Θεσσαλίας, έχοντας σε εννιά συμμετοχές δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει σχηματίσει θετική άποψη και εκτιμάει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, θέλοντας να του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του φορώντας τα «ασπρόμαυρα».

Ο Δικέφαλος τον απέκτησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2017, ωστόσο η εξωαγωνιστική του συμπεριφορά τον οδήγησε σε δανεισμούς σε Ατρόμητο, ΑΕΛ και Βόλο.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει καταγράψει συνολικά 36 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 3 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Την… πόρτα του Βόλου χτύπησαν και άλλες ομάδες, με τον Αχιλλέα Μπέο να μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Βέβαια μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο Ουάρντα είχε ενοχλήσεις από την ΠΑΕ Άρης, λογικό είναι αυτό.

Ελεύθερη αγορά έχουμε, δεν είναι κακό να έχει τέτοιες ενοχλήσεις. Δεν θα πήγαινε ποτέ στον Άρη ο Ουάρντα, για πολλούς λόγους. Αν σε περίπτωση δεν ερχόταν ο ΠΑΟΚ να τον πάρει, είχαμε ξεκινήσει ήδη την συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου. Εδώ στον Βόλο, περνούσε καλά, η ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό, μπορείτε να το μάθετε όποιον και να ρωτήσετε.

Είναι και… ψιλοερωτευμένος εδώ με ένα κορίτσι οπότε που να πάει; Μια ύπαρξη πολύ ενδιαφέρουσα, τι να λέμε… για να το λέω θα έχω άποψη, λατρεύω το γυναίκειο φύλο, τι να κάνουμε;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X