Αθλητισμός

Ρώμη: Νέα διακοπή στον προημιτελικό του Τσιτσιπά με τον Τζόκοβιτς – Οδεύει για αύριο η συνέχεια

Ρώμη: Νέα διακοπή στον προημιτελικό του Τσιτσιπά με τον Τζόκοβιτς – Οδεύει για αύριο η συνέχεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρχικά τo παιχνίδι διεκόπη για περισσότερες από 3,5 ώρες, λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε στην ιταλική πρωτεύουσα.

Εν τέλει οι δύο αντίπαλοι μπήκαν εκ νέου στο κορτ λίγο πριν τις 20.00, με τον Έλληνα τενίστα να… προλαβαινει να κατακτήσει το πρώτο σετ.

Εντούτοις αμέσως μετά το μπρέικ του στο δεύτερο σετ (1-2) οι διοργάνωτές αποφάσισαν να διακοπεί για δεύτερη φορά το ματς, καθώς η βροχή είχε δυναμώσει αρκετά και ήταν αδύνατο να συνεχιστεί.

Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη η συνέχεια στο παιχνίδι να δοθεί σήμερα, καθώς, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, η βροχή θα συνεχιστεί.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παιχνίδι θα μεταφερθεί αύριο και πλέον μένει να μάθουμε την ώρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός του Όπεν της Ρώμης, στον οποίο θα αγωνιστεί ο νικητής του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (15/05) στις 19:30.

Έτσι δεν αποκλείεται ο «Στεφ» και ο «Νόλε» να λύσουν τις διαφορές τους το πρωί του Σαββάτου.

Ο αγώνας

Mε τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της στη συννεφιασμένη Ρώμη ο Τσιτσιπάς έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στη μονομαχία του με τον Σέρβο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έσπασε με το… καλημέρα το σερβις του αντιπάλου του, ενώ ακολούθως σφράγισε το break του, καθώς διεύρυνε το προβάδισμά του (2-0)…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X