Αθλητισμός

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-0: Ο Ράκιτιτς πλήγωσε την παλιά αγαπημένη του

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-0: Ο Ράκιτιτς πλήγωσε την παλιά αγαπημένη του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σεβίλλη ήταν φανταστική και έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα που για πολλοστή φορά εφέτος απέδειξε ότι δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της παρά το σερί νικών στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα.

Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν 2-0 των Καταλανών στο Σάντσεθ Πιθχουάν και πήραν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας (στο άλλο ζευγάρι αναμετρώνται η Μπιλμπάο με τη Λεβάντε).

Σε ό,τι κατάσταση όμως κι αν βρίσκεται η Μπάρτσα κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει, ιδίως με δεδομένο ότι έπεται, στις 3 Μαρτίου, η ρεβάνς στο Καμπ Νου.

Μέχρι τότε όμως, η ομάδα του Ροναλντ Κούμαν θα πρέπει να… ζήσει με το κάζο που της έκανε η Σεβίλλη που με υποδειγματική αμυντική συμπεριφορά κλείδωσε τα ατού των Καταλανών και βρήκε το 1-0 από ένα απίθανο σλάλομ του στόπερ Ζιλ Κουντέ, ο οποίος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (25’).

Ο Τερ-Στέγκεν με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το 1-0 σε φοβερό βολέ του Εσκουντέρο (45’), όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα όταν ο Ράκιτιτς βγήκε απέναντί του και τον κεραυνοβόλησε για το 2-0 πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Ο Μπόνο σε τρεις περιπτώσεις κράτησε το μηδέν απέναντι στον Μέσι και με το 2-0 η ομάδα του Ζουλέν Λοπετέγι δείχνει έτοιμη για έναν ακόμα τελικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X