Αθλητισμός

Στο 22-0 το σερί της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Αρη στην Basket League

Στο 22-0 το σερί της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Αρη στην Basket League
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άνετη, παρά τις απουσίες τριών ξένων, η ΑΕΚ συνέχισε αήττητη την πορεία της στο πρωτάθλημα της Basket League επικρατώντας με 84-67 του Αρη κι έφτασε τις 22 συνεχόμενες νίκες από τον Οκτώβριο του 2019!

Η ήττα από τη Σολέ στη Γαλλία, έδωσε κίνητρο στην Ένωση που έβγαλε αντίδραση και αφού ανέβασε την απόδοσή της από τα μέσα της δεύτερης περιόδου πήρε τη νίκη και συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα.

Σημείο κλειδί στην προσπάθεια της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν η αντίδραση από το 22-27, όταν και η Κυπελλούχος Ελλάδας έτρεξε επί μέρους 16-0 μέχρι το 18ο λεπτό, φέρνοντας στα μέτρα της την αναμέτρηση στο μέγιστο βαθμό.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, σταματώντας στους 16 πόντους (έχοντας και 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), με τον Γιανίκ Μορέιρα να προσθέτει 14 πόντους και 5 ριμπάουντ, ερχόμενος από τον πάγκο. Σημαντική και η παρουσία των Χρυσικόπουλου (15π) και Ζήση (11π, 3ασ). Από τον Άρη οι Κουζέλογλου (13π, 11ρ) και Τσάλμερς (16π) ξεχώρισαν αλλά δεν αρκούσαν στην ομάδα του Σάββα Καμπερίδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X