Αθλητισμός

Συνελήφθη ο οπαδός που κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ

Συνελήφθη ο οπαδός που κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο οπαδός του ΠΑΟΚ, που τραυμάτισε τον Γκαρσία και προκάλεσε τη ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος κατέστρεψε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και της στέρησε πάρα πολλές από τις ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Κι΄ αυτό γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς, όταν τραυματιστεί από ρίψη αντικειμένου, άτομο που νόμιμα βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου, η ομάδα απειλείται  με απώλεια του ματς, αφαίρεση τριών βαθμών και βαρύ πρόστιμο.

Ετσι, μετά την ανόητη ενέργεια και τη ματαίωση του ντέρμπι από τον διαιτητή Αρετόπουλο, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να τιμωρηθεί και να βρεθεί τέσσερις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, αν αυτή καταφέρει να κερδίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο οπαδός που τραυμάτισε τον Γκαρσία είναι ένας 26χρονος τον οποίον συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ πέταξε την χαρτοταινία ταμειακής μηχανής κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η σύλληψη έγινε περίπου μισή ώρα μετά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο.
Η πράξη του νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ καταγράφηκε από τις κάμερες του γηπέδου και έτσι η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου. Ο 26χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου που απαγορεύει ρίψη αντικειμένων εντός του γηπέδου.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου. Τότε είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρα τύπου στυλό.

Στο μεταξύ, δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Αφού εξετάστηκαν από αστυνομικούς, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι , καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και πυρπολήθηκαν έξι κάδοι απορριμμάτων.

ΠΑΟΚ : Αφαίρεση τριών βαθμών και βαρύ πρόστιμο

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X