Αθλητισμός

Τα ντέρμπι της Super League 1 που θα γίνουν χωρίς φιλάθλους – Χωρίς κόσμο και οι αγώνες κυπέλου

Τα ντέρμπι της Super League 1 που θα γίνουν χωρίς φιλάθλους – Χωρίς κόσμο και οι αγώνες κυπέλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με βάση τις ανακοινώσεις που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας, κεκλεισμένων των θυρών αναμένεται να διεξαχθούν τουλάχιστον τα εξής ντέρμπι της φετινής SuperLeague (οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν καθοριστεί και αναβολές ή αλλες διευθετήσεις μπορεί να εξαιρέσουν από τη λίστα τα δύο τελευταία ντέρμπι):

  • ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (17η αγωνιστική)
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-AEK στο Καραϊσκάκης (17η αγωνιστική)
  • AEK-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο Opap Arena (18η αγωνιστική)
  • ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Κλεάνθης Βικελίδης (19η αγωνιστική)
  • ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Τούμπα (20η αγωνιστική)
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στη Λεωφόρο (21η αγωνιστική)

και ίσως επίσης τα:

  • ΠΑΟΚ-AEK στην Τούμπα (22η αγωνιστική)
  • ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Τούμπα (23η αγωνιστική)

Η ΠΑΕ που φαίνεται να απειλείται με την μεγαλύτερη απώλεια εσόδων από εισιτήρια είναι ο Άρης με σίγουρα 2 ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ όλοι οι άλλοι «μεγάλοι» χάνουν από 1 ντέρμπι. Όπως προαναφέρθηκε, οι ημερομηνίες που θα καθοριστούν μπορεί να φέρουν μεγαλύτερες απώλειες και για τον ΠΑΟΚ, με ένα ή δύο επιπλέον ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών, απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Όλα αυτά, με βάση την ως 12 Φεβρουαρίου απαγόρευση παρουσίας θεατών στις εξέδρες, καθώς υπάρχει η πιθανότητα παράτασης του μέτρου.

 

Χωρίς κόσμο και στο Κύπελλο Ελλάδας

«Κεκλεισμένων των θυρών» θα διεξαχθούν και οι αγώνες στον δεύτερο τη τάξει θεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου μετέχουν ομάδες της Super League.

Συνοπτικά, στην διευκρίνηση αναφέρεται:

«Επισημαίνεται ότι το μέτρο της απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και της παρουσίας θεατών έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2024, όπως προβλέπεται και στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ισχύει και στους αγώνες ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και φιλικών αγώνων, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) περιόδου 2023-2024

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X