Αθλητισμός

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ανακοινώνεται !

Σε εποχή λιτότητας και μεγάλων αποχωρήσεων μπαίνει ο Ολυμπιακός. Τα ακριβά συμβόλαια θα είναι παρελθόν για την πειραϊκή ομάδα, ενώ αναμένεται να αλλάξει το ρόστερ το φετινό καλοκαίρι σε ποσοστό που αγγίζει το 50%.

Οι αποχωρήσεις από τους “ερυθρόλευκους” είναι πολύ πιθανό να είναι διψήφιες σε αριθμό. Ηδη εκτός ομάδας είναι οι Οφόε, Σεμπά, Μποτία. Του τελευταίου λήγει το συμβόλαιο και ετοιμάζεται να φύγει. Το ίδιο με τον Ιγκόρ ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου.

 Σύμφωνα με τη “Live Sport” στο… τρένο της μεγάλης φυγής θα μπουν επίσης οι Πάρντο, Ζιλέ, Τζούρτζεβιτς, Ομάρ, αλλά και ο Μιραλάς. Παράλληλα προς πώληση είναι οι Μάριν, Ρομαό, Βέργος και ο Φορτούνης, για τον οποίο όμως όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα υπάρξουν.
Αν τα λεφτά είναι ικανοποιητικά για τον Ολυμπιακό θα πωληθεί, σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει. Το ίδιο ισχύει και για τους Ένχελς, Ανσαριφάρντ, Σισέ, τους οποίους δεν “καίγονται” να δώσουν οι Πειραιώτες, αλλά την κατάλληλη τιμή μπορεί να γίνει το deal.

Παράλληλα όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα θα υπάρξει μεγάλο “ψαλίδι” στα συμβόλαια των παικτών. Η ιδιοκτησία της ομάδας δεν πρόκειται να ξαναδώσει συμβόλαια  1,5 και 2 εκατ. ευρώ.  Βλέπετε το φυσάει και δεν κρυώνει με το… πάθημα με τους Εμενίκε, Καρντόσο, Οφόε, Μάριν και Μιραλάς.

Ανακοινώθηκε για το ΑΕΚ ΠΑΟΚ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X