Αθλητισμός

Θριαμβευτής ο Ολυμπιακός στο ευρωπαϊκό ντέρμπι “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ

Θριαμβευτής ο Ολυμπιακός στο ευρωπαϊκό ντέρμπι “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μία κυριαρχική εμφάνιση, η οποία αμφισβητήθηκε μόνο στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ευρωπαϊκού ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, εδραιώνοντας τη θέση του στην τετράδα της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 84-65 του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, πανηγυρίζοντας την τρίτη διαδοχική νίκη τους και βελτιώνοντας σε 12-5 το ρεκόρ τους (3η θέση). Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» υπέστησαν την τρίτη διαδοχική ήττα τους και 13η στο σύνολο, με την οποία παρέμειναν στο «βυθό» της κατάταξης.

Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό ήταν οι Βεζένκοφ και Σλούκας. Ο πρώτος μέτρησε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο δεύτερος είχε 16 πόντους, 3 ριμπάουντ κι 6 ασίστ. Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Ντόρσεϊ με 18 πόντους, ενώ κλειδί της νίκης ήταν ο ΜακΚίσικ (18π.), ο οποίος έκανε τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο, διαλύοντας την πράσινη άμυνα.

Από πλευράς ηττημένων, κορυφαίος ήταν ο Παπαγιάννης με 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 τάπες. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Νέντοβιτς με 17 πόντους. Ο Σέρβος έχασε αρκετά σουτ, έκανε 6 λάθη, ενώ είχε ακόμα 4 ριμπάουντ κι 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 32-45, 51-54, 65-84

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X