Αθλητισμός

UEFA: Το Ελληνικό ποδόσφαιρο επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια αποτυχιών

UEFA: Το Ελληνικό ποδόσφαιρο επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια αποτυχιών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

UEFA: Οι Ελληνικές ομάδες δείχνουν πλέων ικανές να πετύχουν πράγματα εκτός συνόρων. Δείχνουν ικανές να πετύχουν πράγματα που θα τα θυμόμαστε. Επιστρέφοντας σε πιο φυσιολογικά επίπεδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η κατρακύλα των προηγούμενων ετών η αλήθεια είναι πως «πλήγωσε» σημαντικά τη χώρα μας ειδικά στο Ranking. Αλλά και το ίδιο το πρεστίζ των συλλόγων.

Με ντροπιαστικούς αποκλεισμούς, άσχημα αποτελέσματα και σταδιακή μείωση των ομάδων που μετέχουν στην Ευρώπη, αλλά και αύξηση των αγώνων που πρέπει να δίνουν στα προκριματικά.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκαπενθήμερο των προκριματικών, με τη φάση των πλέι οφ διοργανώσεων να πλησιάζει, είναι δεδομένο πως η Ελλάδα θα έχει τρεις εκπροσώπους της στους ομίλους. Δηλαδή δεδομένη παρουσία μέχρι τον χειμώνα και σίγουρους 18 αγώνες. Στοιχείο που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε.

Υπάρχει και ο ΠΑΟΚ που έχει να παίξει με τη Χαρτς, όντας το φαβορί κόντρα στους Σκωτσέζους για να προκριθεί στους ομίλους του Conference League και να είναι όλοι οι εκπρόσωποι του Big-4 σε φάση ομίλων Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μόνο ο Άρης δεν τα κατάφερε, μένοντας εκτός απ’ την Ντιναμό Κιέβου στη διαδικασία των πέναλτι. Οπότε κανείς δεν μπορεί να ασκήσει κριτική στους Θεσσαλονικείς που πάλεψαν φιλότιμα κι ας έμεινε η πικρή γεύση του αποκλεισμού.

Είναι η καλύτερη παρουσία των Ελληνικών ομάδων εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας… ανοίξει την όρεξη των φιλάθλων για όσα θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο που έρχεται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X