Γυναίκα

Chanel: Αποκαλύφθηκε η Cruise 2020/21 συλλογή του οίκου

Chanel: Αποκαλύφθηκε η Cruise 2020/21 συλλογή του οίκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά στην ιστορία του οίκου Chanel είδαμε να παρουσιάζεται μια συλλογή μέσω διαδικτύου, και πρέπει να σου πούμε πως μας άρεσε γιατί δόθηκε η δυνατότητα να δουν όλοι από πρώτο χέρι τι έχει δημιουργηθεί.

H Virginie Viard και η ομάδα της είχαν ξεκινήσει να προετοιμάζουν τη Cruise συλλογή πριν από την πανδημία και ήταν έτοιμοι να τη παρουσιάσουν στο Capri, αλλά ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα βίντεο το οποίο παρουσιάστηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του οίκου Chanel αλλά και μέσω των socila media. Δημιουργός του βίντεο είναι ο Julien Pujol και μέσω της συλλογής βλέπουμε δημιουργίες οι οποίες είναι για όσες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν light travelling.

Η εκλεπτυσμένη απλότητα φανερώνεται μέσω της νέας συλλογής η οποία φέρει τον τίτλο «Balade en Méditeranée »και πρέπει να τη δείτε!

Δείτε το βίντεο του οίκου:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

‘Balade en Méditerranée’ — the CHANEL Cruise 2020/21 collection imagined by Virginie Viard. Discover the collection on chanel.com Available in boutiques from November. Captured by Julien Pujol. #CHANELCruise #CHANEL @MaisonDesrues #Desrues @Maison_Lemarie #MaisonLemarie @Lesage #Lesage @AtelierMontex #AtelierMontex @Julienxxnxx @Arca1000000 @Chromatics @SebastienTellier @Micarganaraz @CrisHerrmann @CamHrl @KarlyLoyce

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial) στις

Δείτε ακόμη: Υπάρχει ένα πράγμα το οποίο αποφεύγει η Charlize Theron για να δείχνει λαμπερή!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X