Γυναίκα

Chanel: Το show στο Μόντε Κάρλο για την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022/2023.

Chanel: Το show στο Μόντε Κάρλο για την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022/2023.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο οίκος Chanel παρουσίασε την συλλογή Cruise 2022/2023 την Πέμπτη 5 Μάιου στο Πριγκιπάτο του Μονακό στην παραλία του ξενοδοχείου Monte-Carlo.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Virginie Viard, προσκάλεσε τη Sofia και τον Roman Coppola να δημιουργήσουν ένα trailer από κολάζ εμβληματικών προσώπων, στιγμών και τοποθεσιών.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς των Coppola είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν του οίκου και τη στενή σχέση του με το Πριγκιπάτο μέσα από ρετρό φωτογραφίες της Grace Kelly με tweed κοστούμι, της Linda Evangelista και της Christy Turlington σε καμπάνια από τα ’90s, της Charlotte Casiraghi, αλλά και της μητέρας της, Caroline.

Η συλλογή Chanel Cruise 2022-23 είναι ένας συνδυασμός εκλεπτυσμένης κομψότητας και δημιουργικής αίσθησης.

Τα tweeds σύνολα κυριάρχησαν σε έντονα χρώματα όπως φούξια, ροζ, μωβ σε συνδυασμό και με ψάθινα καπέλα, ολόσωμες φόρμες, διάφανα σύνολα, maxi φορέματα, αλλά και κοστούμια χάρισαν μια μοναδική γοητεία θυμίζοντάς μας την διαχρονική αίγλη του οίκου. Σικάτη στην παραλία με vintage μαγιό. Τα αξεσουάρ που στολίζουν τα σύνολα τράβηξαν τα βλέμματα, τα μικρά τσαντάκια, αποτελούν ένα ντύσιμο ιδανικό για όλες τις ώρες.

Μια επίδειξη μόδας με μυρωδιά καλοκαιριού και νοσταλγία για τη Γαλλική Ριβιέρα.

Δείτε την επίδειξη μόδας του οίκου Chanel στο παρακάτω βίντεο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X