Πολιτική

Χυδαίος ο Μπογδάνος για Τσίπρα: Υποδύεται τον «Βασιλάκη Καΐλα» και έμενε σε πύργο στην Κυψέλη

Χυδαίος ο Μπογδάνος για Τσίπρα: Υποδύεται τον «Βασιλάκη Καΐλα» και έμενε σε πύργο στην Κυψέλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε τα βέλη του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή το εξοχικό που νοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο και για το οποίο έχει ξεσπάσει «πόλεμος ανακοινώσεων» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το σπίτι του κ. Τσίπρα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε ότι «το σπίτι υπάρχει, είναι εκεί, κατοικείται, έχει υπηρετικό προσωπικό και όλα αυτά δεν είναι κατακριτέα».

«Ο κ. Τσίπρας έχει κάθε δικαίωμα να μένει όπου θέλει αλλά το ζήτημα είναι ότι αυτό το κάνει ενώ χρόνια τώρα υποδύεται τον «Βασιλάκη Καΐλα» και τον Νίκο Ξανθόπουλο, που δήθεν έμενε στην Κυψέλη ενώ έμενε σε πύργο. Έβγαινε στα κανάλια, το έπαιζε λαϊκό παιδί και κλαιγόταν προσπαθώντας να δείξει ότι ζει όπως ο λαός ενώ αυτό δεν ίσχυε ποτέ για τον Αλέξη Τσίπρα και υιοθετεί σιγά-σιγά όλα τα χαρακτηριστικά της ελίτ σπίτια, ακριβά σχολεία και κότερα» συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Αυτό είναι για μένα ο αριστερός ηγέτης. Τα έχει όλα και άρχει πάνω από τους άλλους με συνθήκες ανισότητας. Ας μας δείξουν τα αποδεικτικά, ενοικιαστήρια, να μας πουν αν το πήρε μόνος του με τις οικονομίες του ή ο,τιδήποτε άλλο» σημείωσε.

«Μομφή είναι αν κατ’ οιονδήποτε τρόπο κρύβει τα πεπραγμένα του» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Σκάνδαλο DSK»: Ο Στρος Καν πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ στο Netflix – «Ήρθε η ώρα να μιλήσω»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X