Παρασκήνιο

Δεν… τολμάει! Οι δυο λέξεις που δεν βγαίνουν απ’το στόμα του Μητσοτάκη

Δεν… τολμάει! Οι δυο λέξεις που δεν βγαίνουν απ’το στόμα του Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η υποκρισία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει περάσει σε άλλα επίπεδα.

Μας… δουλεύει ψιλό γαζί με λίγα λόγια κι αυτό αποδείχθηκε χθες, με αφορμή την συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ, τον πρωθυπουργό της γειτονικής Βόρειας Μακεδονίας.

Μια συνάντηση που έδειξε πως αυτές λέξεις οι δύο λέξεις δεν… βγαίνουν από το στόμα του. Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, με τον Ζόραν Ζάεφ, προέκυψε σύμφωνα με την κυβέρνηση πως «στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, επιβεβαιώθηκε η ελληνική στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής χώρας, με βάση τους ισχύοντες κανόνες, τον σεβασμό των σχέσεων καλής γειτονίας, παράλληλα με την πλήρη, συνεπή και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ως μέρος της ενταξιακής διαδικασίας».

Ως εδώ καλά. Πλήρης, συνεπής και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Λίγο μετά όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε κάποιες αναρτήσεις στο Twitter. Στη μία ανάρτηση του πρωθυπουργού, o Dodik είναι από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Μητσοτάκη

Στην άλλη, ο Ζόραν Ζάεφ δεν… γνωρίζουμε από πού είναι. Είναι σκέτο «πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ». Δεν έχει πατρίδα ο άνθρωπος, τι να λέμε… Και το «δούλεμα» πάει σύννεφο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X