Διεθνή

Παγκόσμια ανατριχίλα: Με στρατιωτική επίθεση απειλεί ο Τραμπ τη Βόρεια Κορέα!

Παγκόσμια ανατριχίλα: Με στρατιωτική επίθεση απειλεί ο Τραμπ τη Βόρεια Κορέα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Σε πόλεμο λέξεων και νεύρων εναντίον της Βόρειας Κορέας επιδίδεται τις τελευταίες ώρες ο Ντόναλντ Τράμπ.
Όμως, τα υπονοούμενα που αφήνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ προκαλούν ανατριχίλα, αφού αφήνει να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται η στρατιωτική δράση, πράγμα που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη καταστροφή για τον πλανήτη.
Μέσω του αγαπημένου του Twitter ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επίθεσης στη Βόρεια Κορέα. Ο Αμερικανός Πρόεδρος απάντησε «θα δούμε», όταν ερωτήθηκε αν οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στη Βόρεια Κορέα.
Ο αμερικανός πρόεδρος έγραψε επίσης στο Twitter πως εξετάζει το ενδεχόμενο να διακόψει τις εμπορικές σχέσεις με οποιαδήποτε χώρα έχει συναλλαγές με τη Βόρεια Κορέα.
Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μέσω twitter είχε και πάλι απειλήσει έμμεσα τη Βόρεια Κορέα με επίθεση.
Οι «λέξεις και οι ενέργειες [της Βόρειας Κορέας] εξακολουθούν να είναι πολύ εχθρικές και πολύ επικίνδυνες για τις Ηνωμένες Πολιτείες», ανέφερε στην πρώτη αντίδρασή του μετά την πραγματοποίηση της έκτης και πιο ισχυρής πυρηνικής δοκιμής της Βόρειας Κορέας.
«Η Βόρεια Κορέα είναι ένα κράτος παρίας που έχει γίνει μεγάλη απειλή και πηγή αμηχανίας για την Κίνα, που προσπαθεί να βοηθήσει αλλά με λίγη επιτυχία», πρόσθεσε με ένα δεύτερο tweet.
Στη συνέχεια κλιμάκωσε τις απειλές αφού έκανε ένα tweet το οποίο είναι ανησυχητικό και δείχνει ότι η πυρηνική δοκιμή της βόρειας Κορέας δεν θα περάσει έτσι.
«Η Νότια Κορέα κατανοεί, όπως τους είπα, ότι οι συνομιλίες για καταπράυνση με τη Βόρεια Κορέα δεν θα λειτουργήσουν, θα καταλάβει μόνο ένα πράγμα», έγραψε αφήνοντας υπόνοιες για στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Βόρειας Κορέας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X