Διεθνή

Στο πλευρό των πληγέντων του Τέξας, Μπιγιονσέ και Μάιλι Σάιρους

Στο πλευρό των πληγέντων του Τέξας, Μπιγιονσέ και Μάιλι Σάιρους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους και οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί Σάντρα Μπούλοκ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο υποσχέθηκαν τη δωρεά χρημάτων για να βοηθήσουν τα θύματα της καταιγίδας Χάρβεϊ, ενώ η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ είπε χθες ότι θα στείλει μια ομάδα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Χιούστον, για να βοηθήσει τους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Μια προσπάθεια ανεύρεσης ιδιωτικών πόρων που οργάνωσε ο Τζέι Τζέι Ουάτ, σταρ της ομάδας του αμερικανικού φούτμπολ στο NFL Χιούστον Τέξανς, είχε συλλέξει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε δωρεές από γνωστά ονόματα και απλά άτομα έως και χθες, ενώ η τραγουδίστρια Σολάνζ Κνόουλς, αδερφή της Μπιγιονσέ, ανακοίνωσε τη διοργάνωση συναυλιών στη Βοστόνη και τη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο προς όφελος των πλημμυροπαθών.

Σε εμφάνισή της στην εκπομπή της δημοφιλούς παρουσιάστριας Έλεν Ντε Τζενέρις στην τηλεόραση, η Σάιρους, 24 ετών, ανακοίνωσε ότι θα δωρήσει 500.000 δολάρια (420.000 ευρώ).

“Με στεναχωρεί πάρα πολύ. […] Πάω σπίτι μου στα επτά σκυλιά μου και αν δεν είχα και αυτό, θα μου ήταν πολύ δύσκολο. Οπότε χαίρομαι πάρα πολύ που μπορώ να βοηθήσω όπως μπορώ. Και ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος και να νιώσει κατανόηση για τη θέση αυτών των ατόμων”, είπε η Σάιρους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X