Διεθνή

Αίσχος! Ψεύτικα βίντεο από την συντριβή του αεροσκάφους στην Αιθιοπία! (vids)

Αίσχος! Ψεύτικα βίντεο από την συντριβή του αεροσκάφους στην Αιθιοπία! (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας χαμός επικρατεί με τα δραματικά video που κυκλοφορούν σε όλο το internet και υποτίθεται πως αποτυπώνουν τις τελευταίες στιγμές πριν από τη συντριβή του Boeing 737 Max της Ethiopian Airlines την περασμένη Κυριακή (10.03.2019).

Δεν είναι ένα το video που υποτίθεται ότι δείχνει τις δραματικές τελευταίες στιγμές πριν το αεροπλάνο της Ethiopian Airlines συντριβή σε αγροτική περιοχή έξω από την Αντίς Αμπέμπα. Είναι πολλά. Όπως πολλές είναι και οι φωτογραφίες. Μόνο που όλα φαίνεται να μην αφορούν το συγκεκριμένο αεροπορικό δυστύχημα.

Ήταν 6 λεπτά μετά την απογείωση του Boeing 737 Max 8 όταν το αεροπλάνο συνετρίβη σε περιοχή δυο ώρες έξω από την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, Αντίς Αμπέμπα, παρασύροντας στο θάνατο τους 157 επιβάτες και το πλήρωμα.

Ένα video που δείχνει επιβάτες μέσα σε αεροπλάνο, με τις μάσκες οξυγόνου στα πρόσωπά τους και με το κλάμα μωρών και προκαλεί ανατριχίλα, υποτίθεται, ότι είναι από τα τελευταία λεπτά πριν τη συντριβή του Boeing στην Αιθιοπία. Μόνο που δεν είναι.

Το video αυτό ανέβηκε αρχικά σε σελίδα στο Facebook. Και σύμφωνα με τη Sun ήταν «έμπνευση» κάποιον αλητήριων, που βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευθούν μια τραγωδία με 157 νεκρούς για να κερδίσουν μερικά (χιλιάδες) likes.

Δείτε τα βίντεο με την… υποτιθέμενη συντριβή στην Αιθιοπία

Δεν ήταν το μοναδικό. Υπήρξαν κι άλλα. Όπως ένα που έγινε share 100.000 φορές ή ένα άλλο που στην πραγματικότητα είναι εικόνες από αεροσκάφος της εταιρίας Etihad, που έπεσε σε αναταράξεις τον Μάιο του 2016 κατά τη διάρκεια πτήσης από το Αμπού Ντάμπι στην Ινδονησία. Ή όπως ένα άλλο που δείχνει ακόμη και τη στιγμή της συντριβής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X