Auto - Moto

Αποκαλυπτήρια για το Ducati Multistrada V4! Του λείπει… μόνο το βάψιμο! video

Αποκαλυπτήρια για το Ducati Multistrada V4! Του λείπει… μόνο το βάψιμο! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μοτοσυκλέτα της Ducati είναι ολοκληρωμένη και όλα τα περιφερειακά είναι αυτά που θα υπάρχουν και στην έκδοση παραγωγής.

Συναρπάζει το Ducati Multistrada V4!

Από τις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφορούν βλέπουμε ότι πέρα από την μεγαλύτερη και πιο εμφανή αλλαγή, που δεν άλλη από τον νέο V4 κινητήρα, υπάρχουν πολλές ακόμη σηματικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένεια των Multi.

Το μονόμπρατσο ψαλίδι, για παράδειγμα, αποτελεί παρελθόν καθώς αντικαταστάθηκε από ένα ψαλίδι-χωροδικτύωμα. Η έδραση του αμορτισέρ έχει επίσης αλλάξει, αφού πλέον είναι πιο πολύ έκκεντρη και πιο κοντά στο αριστερό πόδι του αναβάτη.

Ducati

Μια ακόμη… “σοκαριστική” –για τους φανατικούς Ducatisti- αλλαγή είναι ότι το πλαίσιο δεν είναι χωροδικτύωμα, αλλά συμβατικό περιμετρικό, αλλά είναι χωροδικτύωμα το υποπλαίσιο που στηρίζει τη σέλα, και βιδώνει πάνω στο πλαίσιο στο σημείο πάνω από τα μαρσπιέ.

Ducati Monster 950: Το… τέρας και η νέα σελίδα με αλουμινένιο πλαίσιο! video

Η είδηση όμως έρχεται από τον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων, καθώς οι νέες και πιο καθαρές φωτογραφίες μας επέτρεψαν να εντοπίσουμε αυτό για το οποίο είχαμε κάνει λόγο από τότε που είχαν πρωτοκυκλοφορήσει οι φήμες για το Multistrada V4.

Το… μούτρο της Ducati

Μια πιο προσεκτική ματιά στο μούτρο με τους δίδυμους προβολείς θα αποκαλύψει μια μικρή παραλληλόγραμη μαύρη μονάδα ανάμεσά τους. Η οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι το σύστημα με τα radar της Bosch, για το ηλεκτρονικό βοήθημα της αποτροπής σύγκρουσης. Αντίστοιχα, υπάρχει κρυμμένο ένα σύστημα στο πίσω μέρος. Το οποίο προειδοποιεί τον αναβάτη για όχημα που μπορεί να βρίσκεται πίσω του σε “τυφλό” σημείο.

Ducati

Αλλαγές θα υπάρχουν φυσικά και στον κινητήρα. Με στόχο την πιο ομαλή παροχή της δύναμης σε σχέση με το Panigale απ’ όπου προέρχεται ή με το Streetfighter με το οποίο μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα. Χωρίς να αποκλείεται, όπως αναφέρει και το motomag, το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί διαφορετικός στρόφαλος με άλλο χρονισμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X