Διεθνή

Φρίκη στη Γαλλία: Νάρκωνε επί 10 χρόνια τη σύζυγό του και την «έδινε» σε βιαστές

Φρίκη στη Γαλλία: Νάρκωνε επί 10 χρόνια τη σύζυγό του και την «έδινε» σε βιαστές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φρίκη στη Γαλλία: Η αστυνομία βρήκε τα βίντεο των βιασμών, τα οποία τραβούσε και διατηρούσε σε USB ο ηθικός αυτουργός, και μέτρησε 92 περιστατικά από 83 άντρες. Οι 51 από αυτούς συνελήφθησαν
Μια σοκαριστική υπόθεση που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας από δεκάδες άνδρες με την «άδεια» του συζύγου της, ο οποίος τη νάρκωνε για να μη θυμάται τους βιασμούς, έχει συγκλονίσει τη Γαλλία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανταποκρίθηκαν 83 άντρες, από τους οποίους έχουν αναγνωριστεί και συλληφθεί οι 51. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph, ο δράστης, γνωστός μόνο ως Ντομινίκ Π., φέρεται να επικοινώνησε με τους άλλους άντρες σε ένα φόρουμ στο Ιντερνετ με τίτλο «à son insu» («χωρίς να το γνωρίζει»), στο οποίο τα μέλη συζητούν για βιασμούς των συντρόφων τους, οι οποίες είναι συχνά ναρκωμένες.

Οι 51 άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό και έχουν προφυλακιστεί, ήταν από 26 έως 73 ετών και από διάφορα επαγγέλματα (πυροσβέστης, οδηγός φορτηγού, δημοτικός σύμβουλος, εργαζόμενος σε τράπεζα, φύλακας, νοσηλευτής, δημοσιογράφος κ.λπ.).

Ο διεστραμμένος Ντομινίκ Π. – όπως ονομάζεται ο σύζυγος της «Φρανσουάζ» – όχι μόνο προσκαλούσε στο σπίτι του τους βιαστές, αλλά τους προέτρεπε να μη χρησιμοποιούν καν προφυλακτικό κατά την κακοποίηση της ναρκωμένης συζύγου του, ενώ τραβούσε και βίντεο από όσα διαδραματίζονταν στο σπίτι του τις νύχτες.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι μερικές φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αισθανόταν ότι το σώμα της είχε παραβιαστεί, αλλά θεωρούσε ότι ήταν κάποιο κακό όνειρο που την έκανε να νιώθει έτσι. Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Ντομινίκ Π. έσπαγε χάπια Lorazepam (ένα ισχυρό αγχολυτικό) και τα ανακάτευσε στο δείπνο της γυναίκας προκειμένου να χάσει τις αισθήσεις της για κάποια ώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X