Διεθνή

Φρουρός στο φέρετρο της Ελισάβετ λιποθύμησε (βίντεο)

Φρουρός στο φέρετρο της Ελισάβετ λιποθύμησε (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αγρυπνοι φρουροί οι φύλακες του Πύργου του Λονδίνου (ευρέως γνωστοί ως Beefeaters) και οι στρατιώτες που εναλλάσσονται ανά λίγες ώρες, ωστόσο η κούραση είναι μεγάλη. Μάλιστα, ένας εξ αυτών λιποθύμησε από την εξάντληση και έπεσε με το πρόσωπο στο πέτρινο πάτωμα.

Λίγες στιγμές πριν καταρρεύσει στο πάτωμα, ο άνδρας έδειχνε να μην μπορεί να σταθεί καλά στα πόδια του, και είχε κατέβει για λίγο από την πλατφόρμα, προτού επιστρέψει ξανά στην θέση του. Το περιστατικό έγινε ενώ είχε ξεκινήσει η αλλαγή φρουράς και, σύμφωνα με την Daily Mail, η ζωντανή μετάδοση από την αίθουσα του Γουεστμίνστερ διακόπηκε για αρκετά λεπτά καθώς η αστυνομία έσπευσε να βοηθήσει τον άνδρα

Χιλιάδες άνθρωποι, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, πέρασαν δίπλα από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς η σορός της μακροβιότερης μονάρχη της Βρετανίας εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο Ουέστμινστερ. Η σορός μεταφέρθηκε στο Λονδίνο από τη Σκωτία, όπου την περασμένη Πέμπτη. Περνώντας από τις δύο πλευρές του φερέτρου, το οποίο έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα επιβλητικό βάθρο, οι πολίτες – εμφανώς συγκινημένοι – έσκυβαν το κεφάλι σε ένδειξη σεβασμού και τα μάτια ορισμένων ήταν πρησμένα από το κλάμα.

.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X