Διεθνή

Ιταλία: Πανικός στο Κάλιαρι – Φορτηγό χωρίς οδηγό έπεσε στα τραπέζια μπαρ, 15 τραυματίες

Ιταλία: Πανικός στο Κάλιαρι – Φορτηγό χωρίς οδηγό έπεσε στα τραπέζια μπαρ, 15 τραυματίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα φορτηγό χωρίς οδηγό έπεσε πάνω στα τραπέζια ενός πολυσύχναστου μπαρ στην Corso Vittorio Emanuele, στο κέντρο του Κάλιαρι, στην Ιταλία.

Τουλάχιστον 15 άτομα τραυματίστηκαν, εννέα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να κρίνεται ως σοβαρή, μεταδίδει το πρακτορείο ANSA.

Το φορτηγό κινήθηκε ξαφνικά, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω στα τραπέζια ενός από τα πολλά μπαρ της Corso Vittorio. Τουλάχιστον 15 πελάτες χτυπήθηκαν από το όχημα, το οποίο ευτυχώς δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Αμέσως έφτασαν γιατροί και ασθενοφόρα, ενώ ακολούθησαν η πυροσβεστική, οι καραμπινιέροι, η αστυνομία και οι δημοτικές αρχές. Οι εννέα πιο σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία, ενώ κανένας από αυτούς δεν κινδυνεύει να πεθάνει.

Οι αξιωματικοί της δημοτικής αστυνομίας εργάζονται για να ανασυνθέσουν λεπτομερώς τι συνέβη. Υπάρχουν δύο υποθέσεις: είτε ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος είχε εισέλθει στη ζώνη περιορισμένης κυκλοφορίας για να κάνει παραδόσεις, μπορεί να κατέβηκε και να ξέχασε να δέσει το χειρόφρενο, ή το χειρόφρενο μπορεί να λύθηκε λόγω βλάβης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X