Διεθνή

Η ζωή στο Kandapara – Μία πόλη πορνείο στο Μπαγκλαντές

Η ζωή στο Kandapara – Μία πόλη πορνείο στο Μπαγκλαντές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με εικόνες και λέξεις, η Γερμανίδα φωτογράφος Sandra Hoyn * περιγράφει καθημερινές στιγμές ζωής των γυναικών που εργάζονται μέσα στο πορνείο Kandapara στο Μπαγκλαντές. Την καθημερινότητά τους, περά από τις προσφερόμενες υπηρεσίες γύρω από το σεξ, λούζουν μια σειρά από παραδοξότητες. Διάβασέ τις στο συνταρακτικό κείμενο που έγραψε περιγράφοντας όσα είδε, όσα βίωσε φωτογραφίζοντας.

Η Kajol με ένα πελάτη. Πιστεύει ότι είαι 17 ετών αλλά δεν γνωρίζει την ακριβή ηλικία της. Παντρεύτηκε όταν ήταν 9 ετών. Ο θείος της την πούλησε στο πορνείο. Έχει ένα γιο 6 μηνών. Δυο βδομάδες αφού γέννησε εξαναγκάστηκε να επιστρέψει στη “δουλειά”

Το Μπαγκλαντές είναι μια από τις λίγες χώρες του μουσουλμανικού κόσμου όπου η πορνεία είναι νόμιμη. Το πορνείο Kandapara στην περιοχή Tangail είναι το παλιότερο και το δεύτερο μεγαλύτερο στη χώρα. Λειτουργούσε για περίπου 200 χρόνια. Το 2014 και μετά από δικαστική απόφαση οι αρχές το κατάστρεψαν. Οι 700 πόρνες αποσύρθηκαν από το χώρο χωρίς να προβάλουν αντίσταση.

Το Kandapara επαναλειτούργησε. Και αυτό έγινε με τη βοήθεια τοπικών Μ.Κ.Ο.

Σήμερα περιμετρικά της περιοχής που λειτουργεί το μπορντέλο υπάρχει τείχος ύψους δύο μέτρων. Στα στενά δρομάκια λειτουργούν μικρά εστιατόρια, τεϊοποτεία και μηχανήματα αυτόματης πώλησης αγαθών. Ο χώρος έχει τους δικούς του κανόνες, τη δική του ιεραρχία που διαφέρει ολοκληρωτικά της νόρμας που ακολουθεί η υπόλοιπη κοινωνία…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X