Διεθνή

Σοκ στη Βρετανία: Από πυροβολισμό στο κεφάλι πέθανε ο Τομ Κίνγκστον της βασιλικής οικογένειας

Σοκ στη Βρετανία: Από πυροβολισμό στο κεφάλι πέθανε ο Τομ Κίνγκστον της βασιλικής οικογένειας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η είδηση ότι ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον συζύγου της λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, προκλήθηκε από «τραύμα στο κεφάλι» και ένα όπλο βρέθηκε δίπλα του σε κτήριο του σπιτιού των γονιών του στο Κότσγουολντς, όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Κατά την έναρξη της ιατροδικαστικής διαδικασίας σήμερα, η επικεφαλής Κέιτι Σκέρετ αποκάλυψε τις συνθήκες θανάτου του Τομ, που παραπέμπουν πιθανώς σε αυτοκτονία.

«Ο Κίνγκστον είχε επισκεφθεί το σπίτι των γονιών του στα Κότσγουολντς. Στις 25 Φεβρουαρίου έφαγε μαζί με τους γονείς του. Ο πατέρας του έβγαλε βόλτα τα σκυλιά και όταν επέστρεψε, ο Τόμας Κίνγκστον δεν ήταν στο σπίτι. Μετά από περίπου 30 λεπτά η μητέρα του πήγε να τον ψάξει. Ο πατέρας του παραβίασε την πόρτα ενός κλειδωμένου εξωτερικού κτιρίου και βρήκε τον Κίνγκστον νεκρό με ένα συντριπτικό τραύμα στο κεφάλι. Στη σκηνή βρέθηκε και ένα όπλο. Η αστυνομία έχει κρίνει πως ο θάνατός του δεν επήλθε υπό ύποπτες συνθήκες» είπε η Σκέρετ, σύμφωνα με τον Guardian.

Η Γκαμπριέλα απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν» και περιέγραψαν τον θάνατό του ως «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X