Διεθνή

Τραγωδία: Μητέρα έπεσε στο κενό κρατώντας την 5 μηνών κόρη της

Τραγωδία: Μητέρα έπεσε στο κενό κρατώντας την 5 μηνών κόρη της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Luo Lili ιδρύτρια του TriBeluga, με εξειδίκευση στην υποστήριξη επιχειρηματιών στην Κίνα, τη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ, έκανε βουτιά στο κενό από το ρετιρέ στο οποίο έμενε στο Χονγκ Κονγκ κρατώντας στην αγκαλιά την μόλις 5 μηνών κόρη της. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η 34χρονη μητέρα έκανε τη «βουτιά θανάτου» επειδή υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη.

Οι άνθρωποι του Χονγκ Κονγκ σοκαρίστηκαν από την είδηση ​​ότι μια τόσο πλούσια και επιτυχημένη επιχειρηματίας θα μπορούσε να αυτοκτονήσει.

Η 34χρονη δεν είχε δώσει κανένα σημάδι για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε καθώς ήταν κόρη ενός μεγιστάνα στον χώρο των ακινήτων με δεκάδες πολυτελή οικήματα στην Κίνα.

Οι αστυνομικοί που βρήκαν το άψυχο κορμί της 34χρονης και της κόρης της δεν εντόπισαν κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας που να ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 34χρονη όταν βούτηξε στο κενό από το εμβαδού 5.000 τετραγωνικών μέτρων ρετιρέ της, δεν φορούσε ρούχα.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram η 34χρονη πόζαρε μαζί με την νεογέννητη κόρη της για να γιορτάσουν τους τρεις μήνες από τη γέννησή της.

«Αυτός είναι ο τρόπος του Θεού να μου δείξει ότι υπάρχει προοπτική στη ζωή. Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου αγαπημένη μου κόρη» έγραφε η 34χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Luo Lili ήταν η μόνη κόρη του προέδρου της Chengdu real estate, Jinlin Real Estate, που η οικογένειά της υπήρξε σημαντικός παίκτης στην κινέζικη οικονομία για πάνω από έξι γενιές.

Κατάθλιψη: Μια νόσος που αντιμετωπίζεται

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X