Διεθνή

Τραγωδία στο Τέξας: Πέθανε 4χρονη από κορονοϊό – Την κόλλησε η αντιεμβολιάστρια μητέρα της

Τραγωδία στο Τέξας: Πέθανε 4χρονη από κορονοϊό – Την κόλλησε η αντιεμβολιάστρια μητέρα της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών που νοσούσε από κορονοϊό κατέληξε, ενώ όπως φαίνεται κόλλησε από τη μητέρα του, η οποία είναι αντιεμβολιάστρια.

Η μικρή Κάλι Κουκ πέθανε στον ύπνο της, μόλις πέντε ώρες μετά το πρώτο σύμπτωμα, σύμφωνα με τη μητέρα της, Κάρα Χάργουντ.

«Η Κάλι ήταν απολύτως καλά και μετά “έφυγε”» δηλώνει η μητέρα μιλώντας στο Houston Chronicle, συμπληρώνοντας πως έφυγε «τόσο γρήγορα».

Η μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της διαγνώστηκαν θετικοί την προηγούμενη μέρα και είχαν τεθεί σε καραντίνα. Μάλιστα, η γυναίκα ισχυρίζεται πως προσπάθησε να μείνει μακριά από τα παιδιά της γιατί δεν ήθελε να μολυνθούν.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, κόλλησαν τόσο η μικρή Κάλι όσο ο αδερφός της και η πέντε μηνών αδερφή τους.

Πλέον, η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού παραδέχεται πως μετανιώνει που είχε στραφεί κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό.

«Ήμουν μία από τους αντιεμβολιαστές, ήμουν κατά του. Τώρα, εύχομαι να μην ήμουν ποτέ» δηλώνει συγκεκριμένα.

Σημειώνεται πως η Κάλι είναι το πρώτο παιδί που πεθαίνει από κορονοϊό στην Κομητεία Γκάλβεστον, όπου έχουν καταγραφεί σχεδόν 50.000 κρούσματα και πάνω από 470 θάνατοι, σύμφωνα με τις τοπικές υγειονομικές Αρχές.

Οι αρμόδιοι για θέματα υγείας, μάλιστα, τονίζουν πως αν και η μικρή είχε ξεκινήσει να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο, δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει πως το κόλλησε εκεί, καθώς πραγματοποιήθηκε ιχνηλάτηση και φάνηκε ότι δεν είχε έρθει σε επαφή με άλλο κρούσμα, εκτός της μητέρας της.

H Κάρα Χάργουντ ξεκίνησε fundraiser για να συγκεντρωθούν χρήματα καθώς η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της δεν εργάζονται λόγω κορονοϊού και, ήδη, έχουν μαζέψει 20.000 δολάρια.

«Είχε τόσο αγνή καρδιά για αυτόν τον βάρβαρο κόσμο και ο Θεός αποφάσισε πως χρειάζεται ακόμη έναν όμορφο άγγελο δίπλα του» γράφει στη σχετική σελίδα το ζευγάρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X