Διεθνή

Τραγωδία στο Τέξας: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί στο μουσικό φεστιβάλ του ράπερ Τράβις Σκοτ (vid)

Τραγωδία στο Τέξας: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί στο μουσικό φεστιβάλ του ράπερ Τράβις Σκοτ (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έχουν τραυματιστεί στο μουσικό Φεστιβάλ Astroworld, στο Χιούστον του Τέξας, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η επιβεβαίωση των θανάτων έρχεται λίγο αφού τα social media γέμισαν από βίντεο που έδειχναν ανθρώπους να χορεύουν δίπλα σε άτομα που είχαν πέσει αναίσθητα στο έδαφος.

Η πυροσβεστική του Χιούστον επιβεβαίωσε ότι αριθμός συμμετεχόντων είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή.

«Περίπου στις 9 με 9:15 άρχισε η πίεση προς τα μπροστά, στη σκηνή και αυτό προκάλεσε πανικό και τραυματισμούς. 17 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, εκ των οποίων οι 11 με καρδιακή προσβολή».

Σύμφωνα με τις αρχές το πλήθος στο φεστιβάλ κινήθηκε προς τη σκηνή και προκάλεσε πανικό.

Οι χρήστες των social media ανέβασαν τρομακτικά βίντεο με υγειονομικούς να παρέχουν CPR σε αναίσθητους νεαρούς στο ετήσιο φεστιβάλ του Τράβις Σκοτ.

Προσοχή! Σκληρές εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί

https://twitter.com/freehumanity911/status/1456859718987681799

Αρκετά ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, ενώ η Πυροσβεστική έκανε λόγο για CPR σε τουλάχιστον δύο άτομα.

Η τραγωδία έρχεται λίγες ώρες μετά την αναταραχή που προκλήθηκε στο NRG Park, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει το φεστιβάλ. Πολλοί συμμετέχοντες ποδοπατήθηκαν καθώς ο κόσμος έσπευδε να μπει μέσα στον συναυλιακό χώρο.

Το Φεστιβάλ Astroworld είναι ένα ετήσιο μουσικό γεγονός που κάνει ο ράπερ Τράβις Σκοτ, ο οποίος δεν έχει μέχρι στιγμής κάνει κάποιο σχόλιο. Πέρσι το φεστιβάλ είχε ακυρωθεί εξαιτίας της πανδημίας, ενώ την τελευταία φορά που διεξήχθη είχαν πωληθεί 100.000 εισιτήρια μέσα σε μία ώρα, σύμφωνα με το ABC 13.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X