Διεθνή

Τραμπ: Τιμή μου που συμμετείχα στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2» (vid)

Τραμπ: Τιμή μου που συμμετείχα στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι μια από τις πλέον εμβληματικές χριστουγεννιάτικες ταινίες. Η σειρά «Μόνος στο Σπίτι» παίζεται ανελλιπώς στις τηλεοπτικές οθόνες αυτήν την εποχή. Στο Νο2 συμμετείχε και ένας άνθρωπος που στο μακρινό 1992 μπορεί να μην μας έκανε εντύπωση, αλλά πλέον αποτελεί μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον κόσμο.

Ο λόγος για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πολλά χρόνια προτού εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη». Μια συμμετοχή για τον οποία όχι μόνο δεν δείχνει μετανιωμένος, αντίθετα για εκείνον αποτελεί «τιμή», όπως τόνισε.

Ένας στρατιώτης τον ρώτησε σήμερα για το θέμα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με Αμερικανούς εκπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων της χώρας που βρίσκονται στο εξωτερικό.

«Ήμουν λίγο νεότερος, θα έλεγα», είπε ο πρώην μεγιστάνας των ακινήτων, που τότε μόλις είχε αποκτήσει το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές της ταινίας. «Ήταν προφανώς μια μεγάλη επιτυχία… Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία, μία από τις μεγαλύτερες. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα σε κάτι ανάλογο», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός Ματ Ντέιμον είχε πει το 2017 σε συνέντευξη στο περιοδικό The Hollywood Reporter, ότι ο δισεκατομμυριούχος δεν έδινε άδεια για γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του, παρά μονάχα με αντάλλαγμα έναν μικρό ρόλο στην εκάστοτε ταινία. Όπως και έκανε στην επιτυχία του «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη».

Δείτε τη σκηνή με πρωταγωνιστή τον Τραμπ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=r1WngHOFYVQ&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

Τροχαίο στο Δομοκό: Διερχόμενοι οδηγοί απεγκλώβισαν την οικογένεια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X