Παρασκήνιο

Δημητριάδης-Πιερρακάκης το νέο ισχυρό δίδυμο της εξουσίας στο Μαξίμου

Δημητριάδης-Πιερρακάκης το νέο ισχυρό δίδυμο της εξουσίας στο Μαξίμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα αποκαλυπτήρια είναι εντυπωσιακά για το νέο δίδυμο εξουσίας στο Μαξίμου. Μάλιστα όταν γίνονται από Μέσο Ενημέρωσης της γαλάζιας πολυκατοικίας, γίνεται αντιληπτό ότι κρύβει και άλλο πλούσιο παρασκήνιο, αναφορικά με τους αντιπάλους του ισχυρού διδύμου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, καθώς και τα parapolitika.gr οι Γρηγόρης Δημητριάδης ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ουσιαστικά κινεί τα νήματα του Μαξίμου και είναι το πανίσχυρο alter ego του πρωθυπουργού, αποκτά έναν συνεργάτη, τον οποίο πρότεινε ο ίδιος.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πιερρακάκη τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Οι δύο άνδρες ετοιμάζονται να είναι οι παντεπόπτες και διαχειριστές του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Οσον αφορά στον Γρηγόρη Δημητριάδη, κανείς δεν μπορεί να έχει απορίες. Για την ανάδειξη του Κυριάκου Πιερρακάκη  στη διαχείριση του προγράμματος που προσφέρει τεράστια εξουσία, αφού το χρήμα είναι πάρα πολύ και τα συμφέροντα μεγάλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ύστερα από εισήγηση του πρωθυπουργικού ανιψιού.

Βεβαίως, το δίδυμο γίνεται πανίσχυρο. Ομως, αποκτά και ισχυρούς εχθρούς και εντός της κυβέρνησης και του κόμματος, που δεν βλέπουν με καλό μάτι την ανάδειξη σε διαχειριστή δισεκατομμυρίων τον εκ μεταγραφής από το περιβάλλον του Βαγγέλη Βενιζέλου υπουργό.

Πάντως, οι δύο άνδρες τις προηγούμενες μέρες είχαν όλο το χρόνο να καταστρώσουν τα σχέδια της συνεργασίας τους, καθότι όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα parapolitika.gr

Thn 1η Μαΐου περπάτησαν μαζί σε ένα χαλαρό περίπατο στο πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι όπου και όπως; φαίνεται από τις φωτογραφίες συζήτησαν για πολλά.

 

Φωτό από parapolitika.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X